Alegeri 2024

Rareș Bogdan estimează eșecul lui Piedone la PMB. „Are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile”

Rareș Bogdan spune pe ce loc se va clasa Piedone la București. „Are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile”
07.05.2024 | 17:02
Rares Bogdan estimeaza esecul lui Piedone la PMB Are toate sansele sa il ajute si pe fiul sau sa piarda alegerile
Rareș Bogdan spune că Piedone îl va atrage și pe fiul său în înfrângere electorală / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat, marți, că candidatul PUSL pentru Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, va ajunge pe locul patru și că „are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile acolo”.

Rareș Borgan: „Cred că Piedone se va plasa pe locul patru”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a vorbit, marți, de candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone. În opinia lui Bogdan, Piedone se va clasa pe locul patru în alegerile din București și că „are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile acolo”.

ADVERTISEMENT

”Cred că Piedone se va plasa pe locul 4 şi are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile acolo”, a declarat Rareş Bogdan pentru Digi24. Rareş Bogdan a precizat că liberalii reprezintă „singurul partid care a depus candidaturi în peste 95% din localităţi”.

„Bazinele electorale ale candidaților importanți se vor activa”

Rareș Bogdan a mai spus și că, la alegerile pentru Parlamentul European, „bazinele electorale ale celor trei candidaţi importanţi, începând cu Sebastian Burduja, se vor activa”.

ADVERTISEMENT

„Sigur că astăzi pare că nu sunt activate cele ale PSD şi PNL în favoarea celor doi candidaţi care au intrat mai târziu în cursă dar pe măsură ce se va apropia data alegerilor, sunt convins că acest lucru se va întâmpla şi îşi va maximiza scorul”, a precizat prim-vicepreședintele liberal.

Cazul Iulian Dumitrescu

Rareș Bogdan a vorbit și despre situația din Prahova, unde candidează la președinția Consiliului Județean Iulian Dumitrescu, care se află sub anchetă DNA. „Filiala Prahova a decis să îl susţină pe Iulian Dumitrescu”, a spus Rareș Bogdan

ADVERTISEMENT

„Acolo era o lacună în statutul nostru, pentru că vechiul sistem al alegerii preşedinţilor Conbsiliilor Județena  era prin vot al consilierilor judeţeni. Am făcut sesizare la Comisia de Arbitaj şi atâta tot. (..) La următoarea şedinţă de Consiliu Naţional se va modifica Statutul în sensul să nu se mai poată valida decât de către Biroul Central. În cazul unei condamnări definitive, lucrurile sunt clare, nu mai poate face parte din PNL nici un ales local”, a explicat liderul liberal.

„Suntem singurul partid care am depus în peste 95% din localităţile, unităţile administrative ale României. Asta arată respectul pe care îl arătăm cetăţenilor”, a mai precizat Rareş Bogdan.

ADVERTISEMENT