Rareş Bogdan exultă după rezultatele de la alegerile europarlamentare: “Acum este clar cine este câştigătorul”

Bogdan Solomon   
în HotNews
27/05/2019, 09:53
Rareş Bogdan exultă după rezultatele de la alegerile europarlamentare: “Acum este clar cine este câştigătorul”
Rareș Bogdan savurează victoria PNL la europarlamentare. Sursa foto:antena3

Alegerile europarlamentare au luat sfârșit, iar celor care au  fost aleși de românii de pretutindeni pentru a reprezenta țara noastră în cadrul Parlamentului European de la Bruxelles în următorii cinci ani, nu le rămâne decât să se bucure de victoria obținută.

Rareș Bogdan sărbătorește victoria PNL la alegerile europarlamentare

Printre aceștia se numără și Rareș Bogdan, principalul candidat înscris pe listele Partidului Național Liberal pentru europarlamentare. Fostul jurnalist a savurat din plin victoria formațiunii politice din care face parte și este pregătit să reprezinte țara noastră la Bruxelles.

Am câștigat! ✌️ Plec de la Sediul Central PNL. Ora 5.55, acum este CLAR, câștigătorul Alegerilor de pe 26 Mai 2019 este Partidul Național Liberal. Am învins PSD. PNL 27% , PSD 23%, USR/Plus 22%, ProRO 6,5 % , PMP 5,8 %, UDMR 5,2 % , Alde 4,3 %  Exact acum 75 de zile intram in politică și în PNL. Vă mulțumesc din suflet pentru încredere. Nu o să vă dezamăgesc. Vă voi reprezenta cu cinste” , a transmis Rareș Bogdan, la scurt timp după publicarea celor mai recente rezultate parțiale privind voturile exprimate de români.

Rareș Bogdan, alături de liderii PNL. Sursa foto:hepta.ro
Rareș Bogdan, alături de liderii PNL. Sursa foto:hepta.ro

Rareș Bogdan: „Vom cere alegeri anticipate”

Într-un discurs susținut la scurt timp după închiderea tuturor urnelor de vot, Rareș Bogdan a lansat un nou atac dur la adresa actualei guvernări PSD-ALDE, pe care o cataloghează drept un eșec, afirmând totodată că PNL va solicita organizarea alegerilor anticipate.

Vom cere alegeri anticipate de urgenţă pentru ca românii să se poată exprima cine doresc să îi conducă. La ora 23.00 preşedintele PNL va face declaraţii şi va oferi mai multe detalii” , a declarat fostul jurnalist, susținând totodată că Partidul Național Liberal este pregătit să își asume guvernarea țării noastre.

PNL este pregătit să guverneze întreaga Românie. Pe parcursul zilei de astăzi, de mâine, cu siguranţă vom avea un for de conducere care vor hotărâ următorii paşi. Sunt satisfăcut că românii, în momente de cumpănă, le pasă de ţara lor. Românii au înţeles să dea o lecţie celor care i-au sfidat doi ani şi jumătate şi au fost mai preocupaţi de drepturile infractorilor decât ale oamenilor cinstiţi. Sunt încântat să îmi reprezint ţara” , a transmis Rareș Bogdan.

Închide ×