Life

Video. Ipostaze unice cu George Simion și Rareș Bogdan de Revelion! Politicienii s-au dat în spectacol la România TV: au cântat şi au făcut hore cu vedetele postului

Emisiunea dedicată Revelionului de la România TV a adus în fața telespectatorilor momente unice cu politicieni de calibru precum George Simion sau Rareș Bogdan.
01.01.2022 | 12:17
Video Ipostaze unice cu George Simion si Rares Bogdan de Revelion Politicienii sau dat in spectacol la Romania TV au cantat si au facut hore cu vedetele postului
George Simion și Rareș Bogdan, în ipostaze unice, de Revelion, Politicienii au cantat de mama focului, melodii patriotice Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Amândoi politicienii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a se face remarcați pe micile ecrane de posibilii votanți. Așa că, amândoi, ca ”din întâmplare”, au ales câte o melodie patriotică pentru a o cânta, iar interpretarea artistică a fost una care le-a scos în evidență talentul de actori, dacă nu cel de cântăreți.

Rareș Bogdan, în lacrimi cu ”Așa-i românul”

Rareș Bogdan a făcut, din nou, spectacol într-un studio de televiziune. De această dată, nu ca politician vocal sau moderator tv, ci ca invitat. Culmea, tocmai la România TV, televiziune care, de-a lungul anilor, l-a atacat regulat și, înainte de a se lansa ca politician, îi era rivală în lupta pentru audiențe.

ADVERTISEMENT

Dovedind un real talent actoricesc, îmbrăcat la “patru ace” și cu  o insignă cu drapelul României în reverul din dreptul inimii, Rareș Bogdan a cântat alături de jurnalista Simona Gheorghe o melodie patriotică.

Pătruns până în măduva oaselor de versurile piesei ”Așa-i românul”, a compensat lipsa de talent muzical cu dăruirea cu care a interpretat melodia, versurile piesei fiind cele care l-au impresionat.

ADVERTISEMENT

Iar Rareș Bogdan a părut atât de sensibilizat încât, la un moment dat, s-a oprit din cântat probabil pentru a-și stăpâni lacrimile. La finalul piesei, cu zâmbetul pe buze revenit, politicianul PNL le-a urat tuturor românilor un an noi fericit.  ”Un An Nou fericit și La Mulți Ani”, a fost urarea făcută de politicianul care a făcut show la România TV.

George Simion, cu chimir: ”Noi suntem aici, pe veci, stăpâni”

La puțin timp după reprezentația lui Rareș Bogdan a urmat ”pe scena” de la România TV și rivalul de la AUR, liderul partidului, George Simion. Normal, la ”concurență” cu liberalul, politicianul de la AUR a cântat tot o piesă patriotică, acompaniat de jurnalistul Victor Ciutacu, dar și de alți artiști prezenți în studio.

ADVERTISEMENT

”Noi suntem români”, piesa interpretată de liderul AUR, George Simion, a dezvăluit și latura artistică a politicianului. Nu neapărat un talent, dar, la fel ca și Rareș Bogdan, George Simion și-a demonstrat calitățile de actor.

Cu o ținută inspirată de motivele populare, cu un chimir pe măsură, George Simion s-a făcut remarcat prin faptul că măcar știa versurile melodiei. Că le cânta când nu trebuia, nici măcar nu mai contează. Dar, cu siguranță, piesa ”Noi suntem români” este printre favoritele politicianului care repeta, oarecum obsesiv refrenul: ”Noi suntem români/ Noi suntem români / Noi suntem aici, pe veci, stăpâni”.

ADVERTISEMENT

România TV, duete între politicieni și vedete

Dar Rareș Bogdan și George Simion nu sunt singurii politicieni care s-au întrecut în a-și demonstra talentele muzicale în fața poporului. Cozmin Guță, politician, consultant politic și jurnalist, a făcut și el show în studiourile România TV, alături de artiștii care au fost invitați să cânte acolo.

Printre ceilalți invitați s-au numărat și cunoscutele antivacciniste și protestatare de profesie, Oana Lovin și Codruța Cerva, aranjate în haine se sărbătoare și cu mare chef de distracție. Alături de ele, în horă, s-a prins, după ce a cântat, și medicul Monica Pop, dar și Amalia Bellantoni, Luis Lazarus cu partenera lui de viață, Andreea.

Printre vedetele invitate în studioul în care au cântat și au dansat, de-a valma, avocați, politicieni, analiști politici și jurnaliști, s-au numărat și lăutarii Vali Vijelie, Armin Nicoară, Claudia Puican, Georgiana Lobonț, Daniela Gyorfi și Jean de la Craiova.

România TV a pus în scenă, la fel ca și în anii anteriori – în care au obținut audiențe impresionante – o serie de duete inedite, între politicieni, vedete, jurnaliști și analiști politici.

ADVERTISEMENT