News

Rareș Bogdan, ieșire nervoasă în ședința PNL: „E anormal să aflăm numele miniștrilor de la TV”

23.12.2020 | 08:50
Rares Bogdan iesire nervoasa in sedinta PNL E anormal sa aflam numele ministrilor de la TV
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan, atac dur la adresa lui Ludovic Orban în cadrul ședinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

Liberalii au convocat o întâlnire marţi seara, de la ora 22:30, în sistem videoconferinţă. Până la votul pentru validarea miniștrilor din Guvernul Cîțu, lucrurile au scăpat de sub control și au avut loc mai multe contre.

ADVERTISEMENT

Printre cei care l-au criticat pe Orban s-a aflat și Rareș Bogdan. Europarlamentarul a acuzat faptul că partidului i se impun liste de oamenii din exterior. “Modalitatea în care s-a ajuns aici a fost total nedemocratică. E anormal să aflăm numele miniștrilor de la TV,” a declarat Bogdan, conform știripesurse.ro

Rareș Bogdan îl critică pe Ludovic Orban

Rareş Bogdan şi mai mulţi lideri sunt supăraţi pe rezultatul negocierilor cu USR-PLUS şi UDMR. Aceştia au încercat chiar un puci în partid în timp ce Orban se afla la negocierile pentru noua coaliție.

ADVERTISEMENT

“E absolut dezamăgitor. Nazare e un om extrem de profesionist, dar nu e normal să avem liste făcute în alte părți. Funcția de la Cameră e importantă, dar nu vânzând tot”, a susţinut Rareş Bogdan.

Împotriva listei de miniștri au votat Ilie Bolojan și Florin Roman, în timp ce Rareș Bogdan, Robert Sighiartău, Emil Boc, Dan Motreanu și Cristian Bușoi s-au abținut.

Iulian Dumitrescu a explicat în timpul ședinței că lui Orban i-a fost greu să obţină mai multe la negocieri, pentru că din start PNL trebuia să păstreze Apărarea şi Externele pentru oamenii lui Iohannis.

ADVERTISEMENT

Cristian Buşoi s-a declarat mulţumit de numele propuse în Guvern, dar a criticat lipsa de transparenţă în alegerea lor. Vlad Nistor a susţinut că Orban a obţinut tot ce se putea obţine.

Marcel Vela a avut un mesaj împăciuitor, făcând apel la unitate şi mulţumind colegilor pentru susţinerea acordată în perioada mandatului de ministru.

ADVERTISEMENT