News

Rareș Bogdan îi dă o replică tăioasă lui Liviu Dragnea, după ce şeful PSD l-a făcut praf cu câteva ore înainte

11.05.2019 | 18:32
Rares Bogdan ii da o replica taioasa lui Liviu Dragnea dupa ce seful PSD la facut praf cu cateva ore inainte
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan, candidatul PNL pentru alegerile europarlamentare îi dă o replică tăioasă liderul PSD Liviu Dragnea, după ce acesta din urmă l-a acuzat că este obedient față de cancelarul german, Angela Merkel. Liviu Dragnea l-a făcut praf pe candidatul PNL cu câteva ore înainte în timpul mitingului de la Galați.

Rareș Bogdan îi dă replica lui Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea a luat în râs o poză în care apărea Rareș Bogdan înclindându-se în fața cancelarului german, Angela Merkel. Rareș Bogdan nu a rămas indiferent la aceste vorbe și a postat un mesaj tăios pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

”Dragnea e leu în România, păzit de jandarmi. Când iese din țară umblă cu căciula în mână și cu banii în buzunar, poate-poate îl baga cineva în seamă. Eu fac parte din familia politică a popularilor europeni, la fel cu doamna Merkel. Între liberalii români și doamna Merkel există respect reciproc și există civilizație și bun simț. Dragnea este slugă în fața lui Timmermans, își pune partidul să-l susțină, iar lui Timmermans îi e rușine să fie văzut cu Dragnea. Cine arată mai rău? Eu, care sunt respectuos cu doamna Merkel, chiar galant, ca orice român și european educat, doamna Merkel la rândul domniei sale este respectuoasă cu noi, sau Dragnea, care e umil în fața lui Timmermans, care îl scuipă în cap și nu îl invită nici măcar la întâlnirea socialiștilor din ziua Summit-ului de la Sibiu?”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

În altă ordine de idei, candidatul PNL la europarlamentare, a scris că nu îi este rușine să se poarte respectuos și că, socialistului european Frans Timmermans ”îi e rușine să fie văzut cu Dragnea” deși fac parte din același familie politică ca și partidul PSD.

ADVERTISEMENT

,,Știu că îi doare rău că m-am salutat cu cordialitate și respect cu Doamna de Fier a Europei. Știu că îi doare rău că am schimbat câteva cuvinte cu distinsa Doamnă Cancelar a Germaniei. Știu că ei nu înțeleg că respectul arătat unei Doamne, în cazul acesta pe nume Angela Merkel, este chiar mai important decât modul de a saluta un prim ministru al unui stat prieten și aliat. Mai știu însă că Dragnea și ai săi sunt disperați și se tem exact de cei care îi pot bate râu în alegeri.”, încheie postarea Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan are un ghimpe contra PSD

Rareș Bodgan replică tăioasă la adresa lui Dragnea
Rareș Bogdan îi dă o replică tăioasă lui Liviu Dragnea, după ce seful PSD l-a făcut praf cu câteva ore
Sursa foto: Hepta.ro

Rareș Bogdan este cel mai vocal lider PNL și se pare că, are un ghimpe împotriva PSD.

„PSD urăște românii, îi urăște pe cei cinstiți, iubește doar infractorii pe care îi poate elibera din penitenciare, doar hoții”, spune Rareș Bogdan.

ADVERTISEMENT