ADVERTISEMENT
News

Rareș Bogdan îl atacă dur pe Ludovic Orban: ”Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL”

Autor: Robert Cristea | 30.08.2020 | 21:30
Rareș Bogdan îl atacă dur pe Ludovic Orban: ”Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL”
Rareș Bogdan îl atacă dur pe Ludovic Orban: ”Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL”. Foto: hepta.ro

Rareș Bogdan a lansat un atac furtunos și fără precedent la adresa premierului Ludovic Orban. Prim-vicepreședintele PNL a anunțat că dacă liberalii vor continua să transfere oameni din PSD, își va critica dur colegii de partid.

ADVERTISEMENT

Fostul moderator de televiziune l-a făcut praf pe șeful său de la PNL. Invitat la Antena 3, Rareș Bogdan l-a criticat pe Orban pentru mutările făcute de liberali. El consideră că aceste transferuri reprezintă ”cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi”.

„Nu văd cu ochi buni aceste racolări”, a spus recent și Președintele României, Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan despre transferurile de la PSD: „cel mai josnic trafic de persoane”

”Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească. Îi rog să înceteze.

Echivalează cu faptul că PNL recunoaște că nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a guverna și este nevoie să ia de la PSD. Îi atenționez public să înceteze orice transfer inclusiv de deputați și senatori pentru că îi voi ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac, m-am săturat ca partidul meu să fie pus în genunchi”, a afirmat Rareș Bogdan la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan a contestat traseismul forțat de PNL, partid care a încercat să fure primari de la PSD. A promis că va reveni și cu alte atacuri la adresa colegilor și la adresa premierului Orban, dacă situația nu se va schimba.

”Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL. Nu știu ce le-au promis colegii mei, dar vă spun că nu au ce căuta cei de la PSD pe listele PNL. Îl voi ataca furibund pe orice lider PNL care va pune pe liste parlamentari PSD. Îi voi ataca furibund. Transferurile sunt o boală a democrației. Nu există o chestiune mai gravă pentru democrație decât traseismul politic. În următoarele săptămâni și luni se va auzi mult de mine pentru că nu voi mai putea să tac. Am tăcut mai mult decât era cazul, am încercat să fiu un soldat disciplinat. Nu va face oricine ce vrea în PNL, decât dacă își asumă criticile mele. Au făcut prea mult ce au vrut. Poate voi candida la parlamentare.”, a adăugat prim-vicepreședintele PNL.

ADVERTISEMENT

Președintele României a contestat de curând această abordare politică dusă de PNL.

„Pot să vă spun franc: nu văd cu ochi buni aceste racolări. Simplu. Eu am fost dintotdeauna şi sunt şi acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic este o boală gravă a politicii româneşti și ori de câte ori am avut ocazia, m-am exprimat public împotriva traseismului politic. Eu nu mi-am schimbat opinia”, a afirmat Klaus Iohannis.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!