News

Rareș Bogdan îl compară pe Ludovic Orban cu Guardiola! Discurs fulminant la mitingul PNL din Focșani

05.05.2019 | 17:51
Rares Bogdan il compara pe Ludovic Orban cu Guardiola Discurs fulminant la mitingul PNL din Focsani

Rareș Bogdan a avut un discurs fulminant în cadrul mitingului PNL de la Focșani. A lansat o serie de mesaje, unul mai șocant decât celălalt vorbind despre shaormeriile pe care le-au adus turcii în țară sau străinii care muncesc în fabricile din România pentru că românii au plecat în străinătate pentru un trai mai bun.

Ludovic Orban, Pep Guardiola în mintea lui Rareș Bogdan

De departe, cel mai interesant moment a fost comparația lui Ludovic Orban cu Pep Guardiola. “Îl știți pe Guardiola? E la Manchester acum, dar înainte a fost la Barcelona. Ce a făcut el? A deschis echipa, a luat tineri și a deschis jocul. El a făcut marea echipă care domină și acum Europa.

Avem și noi, în partid, un Guardiola. Este vorba despre președintele Ludovic Orban”, a declarat Rareș Bogdan în fața adunării peneliste de la Focșani. Rareș Bogdan este primul pe lista PNL la alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai, în aceeași zi cu referendumul pentru justiție inițiat de Klaus Iohannis.

Rareș Bogdan este primul pe lista PNL la europarlamentare. Sursa foto: hepta.ro

USR-PLUS, miting la Cluj Napoca

Tot astăzi are loc și mitingul USR-PLUS la Cluj Napoca, unde cei care constituie Alianța 2020 încearcă să îi convingă pe români să le acorde încredere la scrutinul de la sfârșitul acestei luni. La miting sunt prezenți candidații alianței la alegerile europarlamentare, dar și liderii marcanți ai partidelor.

“Mergem în capitala Ardealului să le spunem românilor că după doi ani și jumătate de hoție, acum au pentru prima dată șansa să își facă vocea auzită acolo unde contează cel mai mult, la vot. Alianța USR-PLUS are cea mai bună echipă de candidați, oameni noi în politică. 

Avem nevoie de oameni care știu foarte bine cum funcționează instituțiile europene, oameni cu experiență de guvernare, manageri de succes și oameni inimoși din societatea civilă”, a declarat Dan Barna, președintele USR înaintea mitingului de la Cluj. Miting-ul PSD gândit tot la Focșani a fost anulat de teamă să nu se încaiere taberele.