News

Rareș Bogdan, în top 5 politicieni de încredere: ”Imediat după președintele Iohannis sunt eu”

26.06.2020 | 23:53
Rares Bogdan in top 5 politicieni de incredere Imediat dupa presedintele Iohannis sunt eu
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan a dezvăluit la un post de televiziune că se afla în top 5 politicieni de încredere, mărturisind că este vorba de niște sondaje de opinie pe care nu le-a comandat pentru că nu are „bani și nici interes”. Mai mult decât atât, europarlamentarul susține că se află imediat după șeful statului, Klaus Iohannis.

În plus, liberalul este de părere că politicienii din PSD sunt deranjați de faptul că se află în primele 5 personalități politice din țara noastră care inspiră oamenilor încredere. Rareș Bogdan consideră că pesediștii se tem de asta, cel mai probabil pentru că în toamnă vin alegerile.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt în topul încrederii în România, pe sondajele de opinie necomandate de mine, că nu am bani să comand sondaje și nici n-am interes, că dacă aș avea poate aș găsi niște bani”, a spus Rareș Bogdan, într-o emisiune, relatează digi24.ro.

Europarlamentarul Rareș Bogdan, în topul încrederii în politicieni. Unde se află premierul

„Sunt în top 5 încredere la politicieni, asta-i deranjează foarte mult pe domnii (de la PSD, n.red.), pentru că în zona dreptei, imediat după președintele Iohannis sunt eu la încredere. Se tem de asta și de ce? Pentru că le este frică”, a mai completat liberalul.

ADVERTISEMENT

Întrebat de prezentatorul Claudiu Pândaru unde se situează premierul Ludovic Orban, liberalul a ținut să precizeze că acesta se află „puțin sub” el fiind extrem de convins că poate urca în topul încrederii după ce se vor vedea efectele pandemiei de coronavirus.

 „Este puțin sub mine, dar e foarte sus. Foarte sus! Dar puțin sub, pentru că e țintă la guvernare, doar de asta. Dar a fost și înainte la fel.

ADVERTISEMENT

E țintă, e omul care încearcă să țină corabia, e normal să fie așa, sunt convins că după ce vor vedea efectele, dânsul va crește din nou și va fi… și acum e suficient de sus”, a ținut să mai adauge primvicepreședintele PNL.

Totodată, Rareș Bogdan a vorbit și despre politicienii care au ieșit din pandemie cu o imagine mai bună decât cea cu care au intrat, potrivit unor sondaje. Este vorba de două persoane care nu sunt direct la guvernare, însă se află în zona politicii.

ADVERTISEMENT

Liberalul a mărturisit că el este una dintre aceste persoane, în timp ce al doilea politician este președintele Pro România, Victor Ponta, despre care europarlamentarul spune că este tipul de politician care va ieși mereu cu „ligheanul” la guvernare.

„Victor Ponta se poziționa tot timpul cu acel lighean în care adună voturi din ce cade de la guvernare. Eu, probabil pentru că la câteva teme m-am poziționat normal.

Teama lor este că PNL are o strategie prin care să mă folosească în campania electorală după modelul Băsescu – vin la primărie. Pot să le spun extrem de clar, cum am repetat-o, nu candidez! Ca să mă lase în pace pentru că vor continua. Știu exact ce vor să facă”, a mai spus Rareș Bogdan.

 

 

 

ADVERTISEMENT