News

Rareș Bogdan, înlocuit de Denise Rifai la Realitatea TV! Anunțul a fost făcut de Cosmin Gușă

21.03.2019 | 12:40
Rares Bogdan inlocuit de Denise Rifai la Realitatea TV Anuntul a fost facut de Cosmin Gusa

Rareș Bogdan, aflat pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, va fi înlocuit de Denise Rifai la Realitatea TV, unde ca realiza principala emisiune de seară. Anunțul a fost făcut de proprietarul postului de televiziune, Cozmin Gusă.

Rareș Bogdan, înlocuit de Denise Rifai la Realitatea TV! Egală ca audiență

„Denise, de câteva luni făcea, 2-3 zile din 5, audiență aproapiată și chiar egală cu a lui Rareș, într-un interval foarte greu, 19-21. S-a impus evident în fața publicului, se bătea cu emisiunile de știri. (…) A contat faptul că e un moderator care exprimă spiritul Realității, e antibaroni, apără libertatea de exprimare”

, a spus Cozmin Gușă, pentru hotnews.ro.

Denise Rifai va intra pe tronsonul lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV începând de luni, când este programată prima ediție a emisiunii „Legile Puterii” și rămâne de văzut dacă va confirma așteptările patronului în privința audiențelor.

Rareș Bogdan, înlocuit de Denise Rifai la Realitatea TV! Anunțul a fost făcut de Cosmin Gușă
Rareș Bogdan, înlocuit de Denise Rifai la Realitatea TV! Anunțul a fost făcut de Cosmin Gușă

Lăudat de președintele PNL

Rareș Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europene din mai. Weekendul trecut, el a fost lăudat de președintele liberalilor, Ludovic Orban. „Rareş Bogdan e absolvent de Ştiinţe Politice. Nu e pentru prima oară în PNL, a mai fost membru, a fost preşedinte al organizaţiei de tineret a Partidului Alianţei Civice, care a fuzionat cu PNL. Ulterior a urmat o carieră jurnalistică, nu a continuat activitatea în PNL, dar în cariera de jurnalist a manifestat o atitudine constantă de opoziţie faţă de orice comportament abuziv al puterii”, a spus Ludovic Orban.

„Să ne aducem aminte numai de 10 august, pe anumite posturi de televiziune vedeai doar minciuni. A fost un moderator de emisiuni angajat, care a apărat valori fundamentale, libertate, drepturi individuale, a demascat abuzuri comise de PSD-ALDE. A intrat într-o bătălie împotriva actualei puteri”, a adăugat șeful PNL. Fiind primul pe listă, Rareș Bogdan va fi ales, cu siguranță, europarlamentar și va activa în grupul PPE din Legislativul UE.