Rareș Bogdan ironizează congresul PSD: ”A fost umor de Tom și Jerry”

Alexa Serdan   
în HotNews
29/06/2019, 16:48
Rareș Bogdan ironizează congresul PSD: ”A fost umor de Tom și Jerry”
Rareș Bogdan: UDMR intră la guvernare când ”Kelemen Hunor ne va recita în fiecare dimineață din Constituție”Rareș Bogdan: UDMR intră la guvernare când ”Kelemen Hunor ne va recita în fiecare dimineață din Constituție” Sursa foto: Facebook

Europarlamentarul Rareș Bogdan a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook legat de congresul PSD de sâmbătă. Rareș Bogdan consideră că discursurile politicienilor de pe scena congresului pot fi asemănate cu un episod din desenele animate ”Tom și Jerry”. În plus, fostul jurnalist este de părere că PSD nu a învățat nimic după rezultatul alegerilor din 26 mai.

Rareș Bogdan declarații uimitoare despre congresul PSD de sâmbătă

Rareș Bogdan susține că discursurile liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu și ale premierului Viorica Dăncilă sunt penibile și au nicio legătură cu cartea. Europarlamentarul consideră că acest Congres poate fi asemănat cu un episod din ”Tom și Jerry” având în vedere minciunile care au fost aduse în discuții și care au stârnit râsul și amuzamentul. „A fost umor de Tom și Jerry, căci o asemenea îngrămădire de minciuni pe minut nu poate decât să-ți stârnească râsul.”, a scris fostul prezentator TV.

Mesajul de pe pagina personală de Facebook se referă la discursul anumitor politicieni de la congresul PSD.  Rareș Bogdan consideră că PSD nu a învățat absolut nimic din rezultatul alegerilor din 26 mai. „De asemenea, constat că PSD nu a schimbat nimic în gândire: același refuz de a admite palma usturătoare primită pe 26 mai, aceeași sfidare la adresa inteligenței românilor.” 

Rareș Bogdan o ironizează pe Viorica Dăncilă legat de promisiunile pe care le face ”spitale, autostrăzi cap-coadă, educație”. „Doamna Dăncilă e într-o stare onirică, căci vorbește despre creștere economică, autostrăzi, spitale frumoase și educație avansată. Încă viseză că e PM în Singapore.” Nici liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu nu a fost uitat. „Domnul Tăriceanu a venit cu discurs pentru candidatura sa la prezidențiale. S-a oferit cu cuvinte meșteșugite, cu un mesaj subliminal menit să arate diferența dintre el, Dăncilă și Ponta (restul nu contează). Cum trebuie băgate serviciile înapoi în cazarmă (și instalate clanurile interlope?), cum trebuie primenită presa de influențe (alea care insistă pe justiție, nu corupție?), cum să rămână curate coridoarele justiției (atunci desființați SS și dați la loc comanda de la politizarea Parchetelor, măi dragă!).”, a scris europarlamentarul pe pagina personală de Facebook.

Rareș Bogdan ironizează congresul PSD de sâmbătă
Discursul premierului Viorica Dăncilă a fost asemănat de Rareș Bogdan cu un episod din Tom și Jerry având în vedere minciunile spune care cauzat hohote de râs
Sursa foto: Facebook

Rareș Bogdan se întreabă cum primește PSD instrucțiunile de la Liviu Dragnea

Fostul jurnalist este de părere că Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu nu își dau seama că sunt penibili și nu au ”nicio legătură cu cartea”. „Când nu-ți dai seama că ești penibil furnizezi dovada că nu ai nicio legătură cu cartea. Nu că am fi bănuit noi că Tăriceanu și Dăncilă au cunoștințe peste clasa a III-a…”, a completat politicianul postarea.

De asemenea, europarlamentarul nu poate să-și dea seama cum Liviu Dragnea le transmite instrucțiuni celor din PSD având în vedere că se află încarcerat la Penitenciarul Rahova. Rareș Bogdan ajunge la concluzia că PSD se învârte în același cerc vicios. „Concluzia: nu au precept nimic, se învârt în aceeași bulă ipocrită care a făcut ca PSD să obțină cel mai slab scor din istorie, iar ALDE să nu treacă pragul. Mă tot întreb: cum le transmite Dragnea ăstora instrucțiuni?”, a încheiat Rareș Bogdan.

„Incredibil, halucinațiile continuă la Congresul PSD. Venit din discoteca Guvernului Dăncilă, Orlando se vede unsul lui Dumnezeu în România. Dar nu această mărturisire m-a impresionat cel mai tare, ci momentul când s-a dezis de practicile fostului președinte al partidului, căruia i-a fost slugă perfectă. Adică a zdrobit orânduirea cea crudă și nedreaptă și s-a reinventat, el, care a refuzat posturi în marea economie mondială, care s-a sacrificat pentru țară. Și alte mostre de tupeu incredibil. Nimic despre pulverizarea investițiilor, despre faptul că România împrumută 8 milioane de euro pe oră la dobânzi criminale, despre OUG 114, care a scumpit gazele și restul utilităților, despre acciza la carburanți, despre tentativa de a ajuta paradisurile fiscale, în ECOFIN, nimic despre inflația cruntă, despre deficitul record și toate dovezile incompetenței, de care râd până și studenții de anul I. Orlando se crede o combinație între Stiglitz, Piketty și Kruger, zău așa:))”, a fost un alt mesaj scris de fostul jurnalist pe contul de socializare. 

Închide ×