News

Rareș Bogdan își desființează colegii din PNL: „Interlopii stau la pușcărie, nu pe ecranele televizoarelor!”

08.08.2020 | 20:53
Rares Bogdan isi desfiinteaza colegii din PNL Interlopii stau la puscarie nu pe ecranele televizoarelor
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan nu mai suportă traseismul politic și își desființează noii colegi de partid veniți direct de la „rivala” PSD.

Liderul liberal a remarcat cum PNL „transferă” în ultima perioadă tot mai mulți primari de la PSD, contrar voinței poporului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Rareș Bogdan e revoltat de modul în care PNL apără interlopii în cazul uciderii lui Emi Pian și cere arestarea, nu protejarea, interlopilor.

Rareș Bogdan, mesaj dur pentru colegii din PNL care apără interlopii

„În DEMOCRAȚIE, interlopii stau la pușcărie! Nu pe ecranele televizoarelor și în Live-uri pe Facebook, sau printre Like-uri pe Instagram și scălămbăieli pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

Trăim de câteva zile într-o Românie care pare acaparată, cel puțin ca atenție, de viața și acțiunile infracționale ale unor interlopi. Toată țara stă și privește cum câteva sute de infractori sfidează legi, reguli, bun simț și peste 20 de milioane de cetățeni onești.

Aceasta este imaginea unui stat cu instituții prăbușite, în care națiunea privește fascinată sau enervată, jignită, șocată, resemnată, la o mână de hoți, tâlhari, cămătari, criminali, golani, proxeneți, cărora li s-a permis 30 de ani să își închipuie că România e a lor, că “frățiile” și cumetriile cu procuri, milițieni, polițiști, judecători sau politicieni îi protejează în fața legii. 30 de ani de eșec se poate privi în toată splendoarea sa pe ecranele televizoarelor și pe fluxurile de știri ale acestor zile.

ADVERTISEMENT

Așa NU se mai poate! România trebuie reformată. Fără compromisuri, fără traseism, fără politicianism ieftin și proști în funcții publice, fără fricoși sau idioți în poziții cheie, fără instituții paralizate de teamă sau incompetență, fără slugoi și clientelari care câută exclusiv binele lor și nu binele public.

În compensație la tot ce se vede sulfuros în aceste zile mă gândesc cu admirație și respect la ultimii veterani de război care ne părăsesc din această lume pe rând, fără ca cineva să le recunoască valorile și eroismul să le prezinte poveștile și viețile presărate cu sacrificii.

ADVERTISEMENT

Eroii noștri se duc silențioși fără ca cineva să-i pomenească și să ofere celor mai tineri modele de urmat pentru însănătoșirea neamului în care de ani de zile sar schijele tupeului, golănelilor, șmecheriilor, a răfuielilor dintre bande. Avem mereu printre noi exemple civice, oameni cinstiți, dăruiți profesiilor, campioni sportivi recunoscuți și premiați, chipuri ale firescului, elevi și studenți eminenți stimați în toată lumea, care prin existența lor pot genera curentul normalității. România este a acestora din urmă și lor trebuie să le manifestăm apreciere și pentru ei să ne “înghesuim” și să le fim suporteri.

Romania nu e a interlopilor, România este țara oamenilor cinstiți care își educă copilașii în spiritul valorilor reale și nu al fascinației pentru găști infracționale”, e mesajul lui Rareș Bogdan.

ADVERTISEMENT
Tags: