News

Rareș Bogdan, mesaj extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu! Atacul fostului jurnalist

26.03.2019 | 19:39
Rares Bogdan mesaj extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu Atacul fostului jurnalist
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan, atac la adresa lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Jurnalistul i-a desființat pe cei doi, după ce oficialii din Maroc au anulat vizita pe care urma să o facă în președintele Senatului în țara arabă.  Decizia în cauză a venit după declarațiile făcute de Viorica Dăncilă privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.  ”Habar nu am dacă șefii PSD și ALDE trebuie priponiți, internați… „Și în două temniți large, cu de-a sila să-i aduni/ Să dai foc la pușcărie și la casa de nebuni””, a scris liberalul.

Rareș Bogdan, atac dur la adresa lui Dragnea și Tăriceanu

Cunoscutul jurnalist se dezlănțuie la adresa lui Dragnea și Tăriceanu. Totul a pornit de la anularea vizitei oficialilor din Maroc, decizie după declarațiile premierului României despre mutarea ambasadei. Rareș Bogdan a lăsat un mesaj extrem de dur, pe un site de socializare, unde își exprimă nemulțumirea.

ADVERTISEMENT

”Vizita oficială a președintelui Senatului, dl. Călin Popescu Tăriceanu, în Regatul Maroc, care urma să aibă loc în perioada 27-31 martie 2019, a fost amânata la solicitarea părții marocane, urmând a fi reprogramată pentru o perioadă ulterioară, ce urmează a fi stabilită de comun acord”, potrivit comunicatului Senatului.

Rareș Bogdan, mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea și Călin Tăriceanu
Rareș Bogdan, mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

Umilință teribilă pentru Liviu Dragnea, din partea lui Radu Banciu

Jurnalistul Radu Banciu l-a umilit pe liderul PSD! “Uite guvernele Dragnea ce fac: duc țara înapoi cât pot de mult, pe ideea că ”las că și Boc când vă tăia salariile…. Nu asta-i treaba ta, mă! O să vă spun în românește ce ne-ar fi spus în franceză Eugen Ionescu: există două categorii de canalii politice – ranchiunoșii și non-ranchiunoșii. Adică unii care te țin minte toată viața și te pedepsesc când pot și cei care nu te țin minte, merg mai departe că și așa sunt suficient de sus deasupra ta, ca să mai rămână în urmă la un ciot. Dar și unii, și alții sunt în categoria canaliilor”, a afirmat jurnalistul, la B1 TV.

ADVERTISEMENT