News

Rareș Bogdan, mesaj pentru adversarul său politic. Ce i-a transmis lui Marcel Ciolacu după ce acesta a leșinat

10.05.2020 | 23:13
Rares Bogdan mesaj pentru adversarul sau politic Ce ia transmis lui Marcel Ciolacu dupa ce acesta a lesinat
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan nu a trecut cu vederea situația în care a ajuns președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu în această după-amiază și a ținut să-i transmită adversarului său politic un mesaj. Liberalul a declarat că-i pare rău de faptul că Ciolacu a leșinar în timpul conferinței de presă și i-a urat sănătate.

Europarlamentarul Rareș Bogdan, mesaj pentru Marcel Ciolacu după ce a leșinat

Marcel Ciolacu a început să tremure necontrolat în timpul conferinței de presă susținută duminică, 10 mai, fiind transportat de urgență la Spitalul Militar. Foarte mulți politicieni i-au transmis președintelui PSD multă sănătate, printre aceștia numărându-se și Rareș Bogdan.

ADVERTISEMENT

Europarlamentarul a uitat de tabăra în care se află Marcel Ciolacu și a ținut să-i ureze acestuia multă sănătate. Liberalul a ținut să precizeze că în astfel de momente sănătatea este cea mai importantă, nu „bătălia politică de idei”.

„Înainte de orice, pentru că eu sunt un creştin, indiferent dacă ne certăm sau ne batem cu domnul Ciolacu în spaţiul politic, vreau să îi urez foarte multă sănătate.

ADVERTISEMENT

Să-i dea Dumnezeu sănătatea să treacă peste acest moment. Una este bătălia politică de idei şi una este sănătatea omului”, a spus Rareş Bogdan, informează evz.ro.

Cum se simte acum Marcel Ciolacu. Ce a declarat acesta

Liderul PSD nu a rămas internat la Spitalul Militar din București, anunțând pe pagina sa de socializare că se simte mult mai bine. De asemenea, Marcel Ciolacu a ținut să adauge faptul că este gata să se întoarcă la treabă.

ADVERTISEMENT

Totodată, politicianul nu a uitat să le mulțumească celor care s-au interesat de sănătatea sa și i-au fost alături în clipele prin care a trecut.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere!

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”, a scris președintele PSD pe contul de Facebook.

 

ADVERTISEMENT