News

Rareș Bogdan, mesaj războinic la Cluj: ”PSD și ALDE vor fi îngenuncheați”. Cum a apărut pe scenă

31.03.2019 | 18:45
Rares Bogdan mesaj razboinic la Cluj PSD si ALDE vor fi ingenuncheati Cum a aparut pe scena

Rareș Bogdan, fostul jurnalist care deschide acum lista pentru alegerile europarlamentare a Partidului Național Liberal, a avut un mesaj aproape războinic, la prezentarea candidaților liberalilor din Regionala Nord-Vest. Cu un drapel folosit în timpul Revoluției din 1989 în mână, Rareș Bogdan a spu că PNL va ieși învingător din alegerile europarlamentare!

Rareș Bogdan, cu un drapel folosit la Revoluția din 1989 în mână, la întâlnirea PNL

”România va fi, începând cu 27, o Românie liberală. PNL va repurta prima mare victorie. Va fi prima din 4 victorii uluitoare. Cu ajutorul bunului Dumnezeu și sub această flamură îi vom îngenunchea. PSD și ALDE vor fi îngenuncheați de dumneavoastră, iar România va fi în primul rând” – a spus fostul jurnalist la Cluj-Napoca.

Partidul Naţional Liberal a organizat duminică la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca ”Întâlnirea Regională Nord-Vest” cu aleşii locali, activul de partid şi candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare”.

Ludovic Orban i-a facut pagani pe PSD-istii care au organizat si au participat la nunta Liei Olguta Vasilescu

Ludovic Orban i-a făcut „păgâni” pe Lia Olguța Vasilescu și pe Claudiu Manda

La întâlnire au participat preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, lideri naţionali şi locali ai PNL, primari, parlamentari şi candidaţi la alegerile europarlamentare.

Liderul partidului, Ludovic Orban, a spus că își dorește o Românie puternică, cu oameni puternici. “Noi, liberalii, ne dorim o Românie puternică, iar o Românie puternică nu se poate construi decât pe români puternici, care stau pe propriile lor picioare, care sunt dedicaţi, care au credinţă şi care au cu adevărat forţa, hărnicia şi determinarea să construiască un paradis pe pământ din această ţară”, a spus Orban.

În discursul sau, preşedintele PNL s-a referit şi la nunta care a ținut jurnalele tuturor televiziunilor din România! Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, s-a căsătorit cu șeful comisiei de control a SRI, Claudiu Manda. Ludovic Orban i-a numit pe cei doi miri ”păgâni”, pentru că și-au făcut nunta în postul Paştelui.