ADVERTISEMENT
News

Rareș Bogdan nu are emoții pentru viitoarele alegeri: Ura față de PSD e mai mare ca dezamăgirea provocată de PNL

Autor: Flaviu Popa | 31.05.2020 | 21:25
Rareș Bogdan nu are emoții pentru viitoarele alegeri: Ura față de PSD e mai mare ca dezamăgirea provocată de PNL
Rareș Bogdan anunță câte variante de prim-ministru sunt. PNL își validează azi premierul Sursa foto: Instagram.com

Rareș Bogdan a făcut o comparație între PNL și PSD, explicând că „dezamăgirea provocată de PNL” nu este egală cu „ura pe care o produce PSD”.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan a vorbit despre șansele pe care PSD și PNL le au la viitoarele alegeri

Cel care este considerat urmașul președintelui Klaus Iohannis e convins că partidul său nu va avea probleme electorale în următorii ani, cu toate că sondajele demonstreză că PNL a pierdut multe procente în această perioadă.

„Gradul de dezamăgire pe care l-a produs PNL-ul nu este atât de mare precum ura produsă de liderii PSD, prin nereformarea conducerii PSD.

ADVERTISEMENT

O a treia componentă politică este aceea că USR și liderii partidului sunt inadecvați. Noi avem un avantaj, un partid aflat la guvernare și în parteriat cu președintele României și mai avem un avantaj: avem la dispoziție fondurile europene, o sumă foarte mare pe care o putem atrage și direcționa în marile investiții”, a explicat Rareș Bogdan.

Europarlamentarul crede că Guvernul Orban are scuza perfectă pentru că nu a „livrat” nimic în ultimele luni: criza de sănătate produsă de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Practic, PNL nu a apucat să își pună în aplicare programul de guvernare, nu am reușit să livrăm, asta pentru că a trebuit să luăm măsuri împotriva coronavirus.

Acesta este un alt avantaj al PNL, iar după ce trece criza sanitară noi vom putea livra ceea ce ne-am angajat la sosirea la guvernare”, a concluzionat Bogdan.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan nu a dorit să comenteze fotografia cu Ludovic Orban

De asemenea, Rareș Bogdan a refuzat să comenteze fotografia controversată cu Ludovic Orban fumând. „No comment! Cu tot respectul și prețuirea pentru jurnaliști, de această dată îmi rezerv dreptul de a nu comenta”, a explicat Bogdan, conform stiripesurse.ro.

Ludovic Orban și apropiații săi au fumat, consumat alcool și, mai mult, nu au respectat regulile de distanțare socială. Ulterior, Orban a fost amendat cu 3.000 de lei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!