News

Rareș Bogdan o desființează pe Viorica Dăncilă după interviul premierului în The Guardian! „Imaginea României a fost pulverizată de troglodiții de la putere, colegii ei”

16.07.2019 | 11:57
Rares Bogdan o desfiinteaza pe Viorica Dancila dupa interviul premierului in The Guardian Imaginea Romaniei a fost pulverizata de trogloditii de la putere colegii ei

Rareș Bogdan o desființează pe Viorica Dăncilă după interviul premierului în The Guardian! Primul pe lista europarlamentarilor liberali, fostul jurnalist s-a arătat total nemulțumit de răspunsurile pe care le-a oferit șefa Executivului pentru presa din Marea Britanie. Rareș Bogdan a ținut să o pună la punct pe Dăncilă și să-i readucă aminte acesteia de ce imaginea României în Europa este una șifonată.

Rareș Bogdan o desființează pe Viorica Dăncilă după interviul premierului în The Guardian!

„Două minciuni din interviu merită subliniate: 1. VV Dăncilă spune că imaginea României suferă din cauza doamnei Kovesi. 2 . Afirmația că PSD a lăsat-o mai moale cu Justiția. Să-i spună cineva că imaginea României a fost pulverizată de troglodiții de la putere, colegii ei, care încearcă să facă din Justiție damă de companie. Sau mai bine să-i deseneze”, a scris Rareș Bogdan pe o rețea de socializare.

Reacția lui Rareș Bogdan vine după ce Viorica Dăncilă a explicat pentru The Guardian motivul pentru care Guvernul de la București nu o susține pe Laura Codruța Koveși în funcția de șef al Parchetului European. Premierul spune că aceasta are probleme judiciare nelămurite în România, iar dacă acele acuzații se dovedesc reale, atunci imaginea României ar  avea de suferit în cazul în care ea ar câștiga poziția pentru care candidează.

Rareș Bogdan o desființează pe Viorica Dăncilă după interviul premierului în The Guardian! Rareș Bogdan
Rareș Bogdan este nemulțumit de interviul Vioricăi Dăncilă. Sursa foto – facebook

Ce a declarat Dăncilă pentru The Guardian

”Doamna Kovesi trebuie să-și problemele din justiție (…) Ce vom face dacă acele acuzații sunt reale? Eu nu știu dacă sunt reale sau nu, este o ipoteză, dar cred că imaginea României ar fi afectată și eu îmi doresc ca imaginea țării mele să fie foarte bună”, a spus Viorica Dăncilă. Premierul a transmis însă presei internaţionale că PSD nu se mai axează pe tema justiției și nu vor mai fi promovate modificări în acest domeniu.

Am înțeles mesajul primit pe 25 mai. Noi nu mai vorbim despre sistemul de justiție și nu mai lăsăm pe nimeni să se implice pe acest subicet. Mi-aș dori să ne întoarcem la agenda de care sunt interesați cetățenii, să vorbim mai puțin despre sistemul de justiție”, a mai zis Dăncilă.