ADVERTISEMENT
News

Rareș Bogdan: Prezența la vot va fi de 39-40% în zonele urbane. ”E important să votăm. Degeaba comentăm pe Facebook sau pe la colțuri”

Autor: Robert Cristea | 21.09.2020 | 21:50
Rareș Bogdan: Prezența la vot va fi de 39-40% în zonele urbane. ”E important să votăm. Degeaba comentăm pe Facebook sau pe la colțuri”
Rareș Bogdan: Prezența la vot va fi de 39-40% în zonele urbane. ”E important să votăm. Degeaba comentăm pe Facebook sau pe la colțuri”. Sursa foto - facebook

Rareș Bogdan a precizat în această seară că oamenii se vor proteja și vor veni în număr mare la alegerile din 27 septembrie.

ADVERTISEMENT

”Lucrurile vor arăta mult mai bine decât cred unii pesimiști. E important să ne exprimăm votul. Următoarele alegeri sunt peste 4 ani”, a afirmat europarlamentarul în cadrul unei emisiuni de la B1TV.

Fostul om de televiziune susține că prezența la vot va fi de aproximativ 39-40% în zonele urbane. Situația va sta mult mai bine în zona rurală, unde sondajele PNL anunță o prezență de peste 50%.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan: La alegeri ”nu va crește numărul de infectări”

”Oamenii se vor proteja și la alegeri. Prezența la vot conform sondajelor noastre este 39-40%  în urban, în rural este peste 50%. Sunt locuri unde prezența va fi de 70%” a declarat Rareș Bogdan la B1TV.

Membrul PNL consideră că oamenii trebuie să se prezinte la vot. ”Degeaba comentăm pe facebook sau pe la colțuri,” a precizat Rareș Bogdan.

”Nicușor Dan o va scoate luni de la primărie pe Gabriela Firea. Nu există un alt candidat astăzi care să se bucure de sprijinul politic pe care îl are candidatul propus de PNL și Alianța USR-PLUS,” a mai precizat Rareș Bogdan.

ADVERTISEMENT

Europarlamentarul consideră că atacurile împotriva lui Nicușor Dan nu au afectat susținătorii candidatului propus de PNL și USR-PLUS.

Nicușor Dan a fost atacat la foc automat în ultima perioadă, mai ales după dezvăluirile făcute de creatoarea de modă, Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

“Caracatița Firea-Pandele-PSD continuă campania murdară. Mafia imobiliară e disperată că va pierde accesul la banii publici și la autorizații ilegale, în urma alegerilor de duminică. Așa-zisele dezvăluiri ale Danei Budeanu, șefa de campanie a primarului Firea, sunt un fake news. Aceste așa-zise dezvăluiri nu spun nimic și nu dovedesc nimic”, a declarat Nicușor Dan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!