Rareș Bogdan, răspuns pentru Viorica Dăncilă după scrisoarea transmisă lui Klaus Iohannis: „Noi stăm între oameni”

Bogdan Solomon   
în HotNews
22/11/2019, 14:09
Rareș Bogdan, răspuns pentru Viorica Dăncilă după scrisoarea transmisă lui Klaus Iohannis: „Noi stăm între oameni”
îmi e teamă că unii n-au înțeles că pot să-și îmbolnavească familia, prietenii

Rareș Bogdan, europarlamentar al Partidului Național Liberal, a criticat în termeni duri scrisoarea deschisă adresată vineri de Viorica Dăncilă contracandidatului său, Klaus Iohannis, prin care îl invită încă o dată pe acesta din urmă la o dezbatere față în față, cu două zile înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale. Fostul jurnalist precizează că actualul șef de stat preferă să „stea între oameni”, motiv pentru care va fi prezent la Bacău, pentru o întâlnire cu alegătorii săi, după ce deunăzi a mers la Galați.

Klaus Iohannis refuză dezbaterea cu Viorica Dăncilă

Totodată, într-o intervenție telefonică la Antena 3, prim-vicepreședintele formațiunii politice de guvernământ a comentat în stilul caracteristic declarațiile Vioricăi Dăncilă cu privire la protestul din 10 august, pe care l-a catalogat în primă fază drept lovitură de stat. Ulterior, sesizând controversele stârnite de afirmațiile sale, fostul prim-ministru a revenit asupra lor, nuanțându-și discursul.

Surprizele vor fi unele plăcute pentru românii din Bacău, spre exemplu, pentru că ne aflăm în drum spre Bacău. (…) Vorbeam aici de lebede negre, de dezbatere. Am înțeles că dna Dăncilă ne-a transmis o scrisoare de amor, după ce ieri a recunoscut că nu a fost o lovitură de stat, a aflat și ea că nu a fost o lovitură de stat. A fost o mare recunoaștere a doamnei Dăncilă, în sfârșit, cu privire la 10 august. Am fost în Maramureș în această campanie dintre cele două tururi, am fost în Bistrița, am fost în Prahova, am fost la Galați ieri (…) noi ne întâlnim cu cetățenii. Dna Dăncilă stă între patru pereți pentru că nu are nici ce să le spună cetățenilor și îi este și frică să dialogheze cu românii. Noi stăm între oameni”, a declarat Rareș Bogdan.

Trucurile la care apelează PSD pentru voturi

Partidul Social Democrat recurge la trucuri josnice pentru a câștiga turul doi al alegerilor prezidențiale de duminică, 24 noiembrie. Reprezentanții fostei formațiuni politice de guvernământ încearcă să răspândească panică în rândul cetățenilor printr-o scrisoare semnată chiar de Viorica Dăncilă. Aceasta le transmite oamenilor că „Iohannis și ai lui” le vor lua „și ultimii bani de mâncare sau medicamente”.

Dragi români,

Aceste alegeri sunt despre ce punem pe masă mâine și cum ne creștem copiii într-o țară din care nu mai vrem să plece. La votul de pe 24 noiembrie, alegeți să țineți capul sus în fața celor ce vor să ne îngreuneze traiul, în fața acestei dictaturi care amenință să se instaureze. Alegeți să-i judecați pe cei ce vă cer votul după ce au făcut în acești ani și cât respect v-au arătat!

 
Eu, Viorica Dăncilă și Partidul Social Democrat, nu vom înceta niciodată să luptăm pentru o zi de mâine mai bună, în care niciun român să nu stea cu teama că Iohannis și ai lui îi vor lua și ultimii bani de mâncare sau medicamente.

Dragi români, pe 24 noiembrie, votați cu inima, pentru prezent și viitor, pentru noi și generațiile ce vin, pentru respect și unitate între noi și ai noștri!

Viorica Dăncilă, Candidatul PSD pentru Președinția României”, se arată în textul distribuit masiv de social-democrați pe rețelele de socializare.

 

Închide ×