News

Rareș Bogdan reacționează după ce Dacian Cioloș l-a criticat pe Klaus Iohannis: “E o greșeală fatală”

13.05.2019 | 09:32
Rares Bogdan reactioneaza dupa ce Dacian Ciolos la criticat pe Klaus Iohannis E o greseala fatala

Bătălia politică atinge noi puncte culminante! Dacă până acum partidele din opoziție se duelau doar cu PSD, de data aceasta liderii anti-PSD se încaieră între ei. Dacian Cioloș îl criticase pe Klaus Iohannis pentru felul în care a gestionat problemele politice din ultima vreme, iar Rareș Bogdan i-a dat replica fostului premier tehnocrat.

Rareș Bogdan îndeamnă la unitate în interiorul opoziției

Totul a pornit după ce Ludovic Orban și PNL s-au dezis public de guvernul Cioloș, pe care l-au susținut în Parlament după ”abdicarea” lui Victor Ponta, în urma protestelor post-Colectiv. Rareș consideră atacul lui Cioloș drept o mare greșeală care poate aduce puncte partidului aflat la guvernare.

Candidatul PNL la europarlamentare și fostul realizator de la Realitatea TV îi roagă pe membrii opoziției să nu se atace între ei, căci dușmanul este PSD, iar împotriva formațiunii conduse de Dragnea trebuie să lupte toți, uniți. Bogdan a apăsat apoi pedala emoției și a spus că o luptă în interiorul opoziției îi va afecta pe copiii românilor și le va compromite viitorul.

Dacian Cioloș l-a atacat pe Iohannis, în weekend, la Timișoara. Sursa foto: HEPTA.RO

Orban s-a dezis de Cioloș

Ludovic Orban s-a dezis de guvernarea Cioloș susținând că pentru accederea la putere a tehnocraților responsabili au fost pesediștii care au acordat votul de investitură în Parlament, uitând să spună că și PNL a contribuit la instalarea guvernului care a înlocuit cabinetul Ponta. Recent, la Timișoara, Cioloș a lovit puternic în Iohannis.

Liderul PLUS a declarat că Iohannis are partea lui de vină pentru situația actuală a țării noastre pentru că a acceptat toate marionetele lui Liviu Dragnea. Acesta i-a cerut șefului statului să își asume responsabilitatea pentru că a numit-o fără să clipească pe Viorica Dăncilă, după plecările lui Tudose și Grindeanu.

Cioloș a mai reproșat președintelui că nu e suficient de implicat în conducerea țării și i-a cerut mai multă responsabilitate. Românii sunt chemați la vot pe 26 mai 2019 când au loc alegerile europarlamentare. Tot atunci este programat și referendumul pe justiție inițiat de Klaus Iohannis.