News

Rareş Bogdan, replică pentru Lia Olguţa Vasilescu, după atacul la Klaus Iohannis: “Ce au făcut în ultimii ani?”

Autor: Bogdan Solomon | 23.09.2019 | 14:39
Rareş Bogdan, replică pentru Lia Olguţa Vasilescu, după atacul la Klaus Iohannis: “Ce au făcut în ultimii ani?”
Rareș Bogdan iese la atac. Sursa foto: digi24.ro

Rareș Bogdan, replică dură pentru Lia Olguța Vasilescu, după ce aceasta din urmă l-a criticat pe președintele României, Klaus Iohannis, pe motiv că a respins numirea sa în funcția de ministru al Transporturilor, împiedicând ca drumul expres Craiova-Pitești să fie realizat, măcar în proporție de 50%.

Rareș Bogdan, mesaj dur pentru Lia Olguța Vasilescu

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, actualul europarlamentar al Partidului Național Liberal a lansat acuzații grave la adresa guvernanților din PSD, pe care îi cataloghează drept „ipocriți și mincinoși”, în condițiile în care infrastructura continuă să reprezinte una dintre principalele probleme cu care se confruntă țara noastră în ultimii 30 de ani.

Ipocriti si mincinosi!
Dar in ultimii mai bine de 7 ani de cand sunt la putere neintrerupt, la care se adauga ceilalati 16 ani, adica 23 de ani din 30, ce naiba au facut???? Astia au fost in stare sa inaugureze un Santier, adica asa zisa incepere a lucrarilor(!!!!) si pana si acolo au mintit, au pus bordurile pe un teren privat!!!!
”, a scris Rareș Bogdan pe contul personal de Facebook.

Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Sursa foto: zf.ro
Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Sursa foto: zf.ro

Lia Olguța Vasilescu: „Klaus, ți-a plăcut drumul până la Craiova”

Reacția fostului jurnalist și realizator al talkshow-ului Jocuri de Putere difuzat de Realitatea TV vine ca urmare a mesajului postat de Lia Olguța Vasilescu, la scurt timp după vizita acestuia în Craiova. Fostul primar al Craiovei i-a transmis șefului statului că drumul ar fi fost finalizat, în proporție de 50%, dacă ar fi numit-o la conducerea Ministerului Transporturilor.

Klaus, neamţule care te dai “oltean”, ti-a placut drumul pana la Craiova? Iti garantez ca daca semnai sa fiu ministru la Transporturi, pana acum era jumatate facut! #tuceaifacutinultimiicinciani?”, a scris Lia Olguța Vasilescu, după ce Klaus Iohannis a acuzat PSD că nu și-a respectat promisiunile făcute românilor.

Am venit evident cu maşina de la Bucureşti. Am venit pe un drum pe care îl cunosc bine, drumul de la Piteşti la Craiova. M-am aşteptat sincer să găsesc undeva o bucată de drum rapid, de autostradă. De când sunt în politica PSD le promite oltenilor o bucată de drum rapid sau de autostradă care să lege Craiova de Piteşti. Dragii mei, acest drum evident nu este, dar în rest dacă ne uităm prin ţară PSD a realizat mii de km de autostradă cu creionul, dar în fapt nimic. Autostrăzi promise nu avem.

PSD de când ştiu eu promite cu bani europeni desigur acele spitale nmari, regionale. Aici în Craiova cunoaşteţi adresa acestui mare spital regional? Eu nu. Acum câteva săptămâni doamna ministru al Sănătăţii ne asigura că primele studii de fezabilitate vor fi comandate în această toamnă, vă daţi seama ce bătaie de joc la adresa românilor? După ce au guvernat atâta timp acum ne spun că vor începe hârtiile. Spitale nu avem”, a declarat șeful statului, în timpul vizitei sale la Craiova.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!