News

Rareş Bogdan revine la Realitatea TV! Surpriza pregătită telespectatorilor

02.05.2019 | 15:48
Rares Bogdan revine la Realitatea TV Surpriza pregatita telespectatorilor

Rareș Bogdan, candidatul de primă poziție a PNL, revine la Realitatea TV, post în cadrul căruia a fost moderator al emisiunii ”Jocuri de putere”. Jurnalistul va reveni doar pentru o seară. Joi, 2 mai, realizatorul de televiziune își va face apariția, la ora 21:00, pentru a întregi o emisiune de colecție, intitulată ”Jocuri de Putere ALTFEL”.

Rareș Bogdan revine pentru o seară la Realitatea TV

Anunțul a fost făcut de senatorul Florin Cîțu, pe contul său de socializare. „Razboiul a inceput! Maine (n.r. astăzi, 2 mai) la ora 21:00 o surpriza pentru voi! For one night only, o emisiune de colectie “Jocuri de Putere ALTFEL” la o cafea columbiana cu jurnalistul/politicianul Rares Bogdan.

O emisiune care te va unge la suflet”, a scris Cîțu. Liberalul a menționat că ”Rareș nu s-a predat” și, mai mult, informează telespectatorii că discuția va avea ca nucleu ”ticăloșiile” Partidului Social Democrat(PSD). De asemenea, politicianul și-a încheiat anunțul avertizând ”PSD-iștii” să nu se uite.

Rareş Bogdan revine la Realitatea TV! Surpriza pregătită telespectatorilor
Surpriza pregătită telespectatorilor

Surpriza pregătită telespectatori începe la ora 21:00

Vă reamintim că în momentul în care Rareș Bogdan nu a mai putut fi urmărit la ”Jocuri de putere”, alegând scenele politice ale României, în locul său a venit Denise Rifai, anunț făcut, a acea vreme, chiar de proprietarul postului TV, Cozmin Gușă. „Denise, de câteva luni făcea, 2-3 zile din 5, audiență aproapiată și chiar egală cu a lui Rareș, într-un interval foarte greu, 19-21. S-a impus evident în fața publicului, se bătea cu emisiunile de știri. (…) A contat faptul că e un moderator care exprimă spiritul Realității, e antibaroni, apără libertatea de exprimare”, a spus Guță, pentru hotnews.ro. Denise Rifai a intrat pe tronsonul lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV când era programată prima ediție a emisiunii ”Legile puterii”.

De la primul pas în politică, jurnalistul a fost sprijinit moral de cei alături de care urma să formeze o echipă. Printre ei s-a aflat Ludovic Orban, care nu pierdea nicio ocazie pentru a-l lăuda. „Rareş Bogdan e absolvent de Ştiinţe Politice. Nu e pentru prima oară în PNL, a mai fost membru, a fost preşedinte al organizaţiei de tineret a Partidului Alianţei Civice, care a fuzionat cu PNL. Ulterior a urmat o carieră jurnalistică, nu a continuat activitatea în PNL, dar în cariera de jurnalist a manifestat o atitudine constantă de opoziţie faţă de orice comportament abuziv al puterii”, declarat președintele liberalilor în urmă cu o vreme.