Rareș Bogdan și-a făcut planurile. Alături de cine va guverna PNL după 6 decembrie

Flaviu Popa   
în HotNews
02/12/2020, 07:58
Rareș Bogdan și-a făcut planurile. Alături de cine va guverna PNL după 6 decembrie
Rareș Bogdan dă asigurări că România nu va intra în lockdown după alegeri. Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Rareș Bogdan nu are nicio emoție înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie, fiind convins că PNL va câștiga detașat.

Mai mult, Rareș Bogdan spune că PNL va guverna alături de USR și PMP, cu toate că PMP s-ar putea să nu facă pragul electoral.

Mai mult, între PNL și USR există mai multe tensiuni în ultima vreme pe tema alegerii premierului.

Rareș Bogdan anunță o alianță cu USR și PMP după alegeri

Cei din USR nu concep să guverneze fără Dacian Cioloș premier, în timp ce PNL vrea să continue cu Ludovic Orban, cu toate că încrederea populației în Orban este extrem de scăzută conform sondajelor de opinie. De asemenea, între PMP și USR nu există cea mai bună relație.

Noi vom câștiga aceste alegeri și vom guverna România împreună cu PMP și USR. Astăzi, prezența la vot e între 35% și 37%, pe sondaje. Noi sperăm la o prezență la vot care să se apropie de 40%. Fiecare vot în plus aduce un avantaj PNL”, s-a lăudat Rareș Bogdan la B1 TV.

„În 2016 a fost o oarecare letargie a partidelor, a fost un galop de sănătate a partidului condus de domnul Dragnea. Nu mă întrebați de ce pentru că mi-e greu să înțeleg, dar după ce au făcut în 2017 și-au aruncat la coșul de gunoi toată încrederea pe care au câștigat-o, iar cu domnul Rafila, domnul Cercel și cu domnul Dâncu, care sunt oameni cu o altă imagine, nu reușesc să spele păcatele de atunci. Eu cred că le va face bine patru ani în opoziție, se vor reforma, vor veni cu un partid puternic și o să-l batem și peste patru ani, dar măcar vor veni cu altă imagine.

Noi vom câștiga aceste alegeri și vom guverna România împreună cu PMP și cu colegii de la USR în următorii patru ani, în care dumneavoastră veți trebui să faceți o opoziție constructivă”, declarat Bogdan.

Deputatul PMP Robert Turcescu a anunțat, însă, că PMP nu pare dispus să intre la guvernare cu USR. ”Nici noi nu vrem cu USR-iștii. Eu, unul, îmi asum să spun povestea asta.

Nu vrem din nenumărate motive, să nu credeți că este vreo bucurie. Dacă ar fi pentru această țară un guvern care să aducă dezvoltare în următorii ani, acela ar trebui să fie un guvern PNL-PMP. Să sperăm că scorul la aceste alegeri ar putea da și o astfel de variantă”, a explicat Turcescu, conform Gândul.

 

Închide ×