News

Rareș Bogdan știe cine o poate învinge pe Firea la Primăria Capitalei: “Cred că ne putem bate cu foarte multe şanse”

02.06.2020 | 22:11
Rares Bogdan stie cine o poate invinge pe Firea la Primaria Capitalei Cred ca ne putem bate cu foarte multe sanse
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan ştie cine o poate învinge pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei. În opinia europarlamentarului PNL, Nicușor Dan și o echipă de 6 candidați puternici pot readuce Bucureștiul dreptei.

Rareș Bogdan ştie cine o poate învinge pe Firea la Primăria Capitalei: ”Cred că ne putem bate cu foarte multe şanse”

Rareș  Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a avut, marți, o ieșire publică, imediat după finalul ședinței PNL în care s-a discutat strategia pentru următoarele alegeri din toamnă.

ADVERTISEMENT

Voce importantă și influentă în partidul aflat la guvernare, fostul om de televiziune dezvăluie că PNL este cu toată susținerea de partea lui Nicușor Dan în încercarea acestuia de a câștiga postul de edil al Capitalei.

”Am discutat extrem de serios, aplicat, strângem rândurile pentru că ne așteaptă două încercări dificile. Vrem să guvernăm România pentru următorii patru ani și jumătate. Vrem să mai câștigăm 200 de primari în plus.

ADVERTISEMENT

Bucureștiul reprezintă o redută pe care ne dorim să o câștigăm. Nu am spus că Nicușor Dan nu ar fi dorit de noi. Din contră, am spus care este strategia pe care să o construim în jurul lui Nicușor Dan.

Nicușor Dan este o personalitate profilată ca un luptător pentru schimbarea Bucureștiului. Ca un om interesat de dezvoltarea imobiliară, nu pot fi decât atașat de proiectul lui Nicușor Dan. Singura chestiune discutată a fost cum facem legătura dintre staff-ul său și strategia noastră.”, a spus Rareș Bogdan la Digi24.

ADVERTISEMENT

PNL mizează pe recâștigarea Capitalei

După ce a pierdut Bucureștiul, care a ajuns pe mâna rivalului PSD, PNL-ul mizează pe o regrupare de forțe și vrea să acapareze din nou puterea la Primăria Generală și la cele șase sectoare.

În acest sens, Rareș Bogdan crede că Nicușor Dan, cu o echipă puternică de șase candidați, pot readuce Capitala în mâna dreptei politice.

ADVERTISEMENT

”Încă e neclar la sectoare. Sunt 2-3 unde candidații în funcție sunt destul de puternici, dar nu cred că nu avem forța să prezentăm candidați cu șanse bune de victorie.

Dacă Nicușor Dan va merge cu o garnitură de 6 candidați bine aleși, eu cred că ne putem bate cu foarte multe șanse să recâștigăm Bucureștiul care a aparținut tradițional dreptei.”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT