Life

Rareş Bogdan, super-petrecere în Italia pentru soţia sa. Ce vedete au venit la aniversarea Florinei

Rareș Bogdan și-a sărbătorit soția în Italia. Politicianul i-a organizat Florinei Bogdan o petrecere cu fast în peninsulă și a invitat mai multe persoane publice.
27.07.2022 | 11:27
Rareș Bogdan i-a sărbătorit în Italia ziua de naștere soției lui, Florina. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan i-a organizat o petrecere cu fast soției lui, în Italia. Florina Bogdan a împlinit 40 de ani și a ținut să sărbătorească momentul într-un mod grandios.

Soția lui Rareș Bogdan a împlinit 40 de ani. Politicianul i-a organizat o petrecere de lux în Italia

La eveniment au fost invitate vedete, printre care Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu. Totul s-a făcut ca la carte, fiind ”impus” și un dress-code.

ADVERTISEMENT

Toți invitații s-au îmbrăcat în alb, inclusiv sărbătorita. Soția politicianului a purtat o pereche de pantofi roz cu toc gros și înalt, o rochie albă scurtă, mai sus de genunchi și decoltată. Articolul vestimentar i-a pus în evidență bronzul intens, picioarele tonifiate și întreaga siluetă, bine lucrată la sală.

Florina Bogdan, tort cu trei etaje la ziua sa de naștere

Imagini de la petrecere au fost postate pe Instagram de Cristina Șișcanu. La un moment dat, în cadru se vede și tortul Florinei Bogdan, care a fost unul cu trei etaje. De lângă acesta nu a lipsit șampania scumpă.

ADVERTISEMENT

Cine este, mai exact, soția lui Rareș Bogdan

Rareș Bogdan este căsătorit cu Florina Bogdan din 2008. Cei doi pare că se iubesc foarte mult, iar ca drept dovadă sunt copiii lor, o fetiță și un băiat.

De altfel, în timp ce Rareș Bogdan este persoană publică, expusă luminii reflectoarelor prin funcția de politician, soția sa stă departe de camerele de luat vederi. Florina Bogdan provine, totodată, dintr-o familie înstărită.

ADVERTISEMENT

Socrul lui Rareș Bogdan este Vasile Andrei Vita, cel care deține firma ”Vitacom”. În urmă cu ceva timp, Florina Bogdan a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe fostul jurnalist și că nu a fost prea impresionată de la început de el, deoarece i s-a părut arogant.

În cadrul unui podcast, Rareș Bogdan a avut doar cuvinte de laudă la adresa soției lui. I-a remarcat atât situația financiară foarte bună, dar și frumusețea și firea sportivă.

ADVERTISEMENT

”Acest ceas l-am primit de la soţia mea acum 7-8 ani. Soţia mea, trebuie să înţelegeţi, că este fiică de multi-milionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă, ce îţi trebuie mai mult?”, a spus Rareș Bogdan în podcastul lui Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT
Tags: