News

Rareş Bogdan, tată pentru a doua oară! Florina a născut o fetiţă

22.06.2019 | 15:16
Rares Bogdan tata pentru a doua oara Florina a nascut o fetita
Rareș și Florin mai au un băiețel de 7 ani. Sursa foto: cancan.ro

Rareș Bogdan a devenit tată din nou. Florina a născut în urmă cu aproximativ o oră, iar persoana care a făcut anunțul nu a fost fostul realizator de televiziune de la Realitatea TV, ci un prieten. Mario Mocan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de felicitare pentru Rareș Bogdan, la o fotografie în care acesta o ține în brațe pe micuță.

Soția lui Rareș Bogdan a născut. Liberalul, tată pentru a doua oară

Rareș Bogdan și Florina mai au împreună un copil, un băiat pe nume Mihăiță, în vârstă de 7 ani. Acesta este al doilea copil al europarlamentarului PNL. Nu se știe, deocamdată, dacă Florina a născut în Cluj Napoca sau în Capitală, unde Rareș Bogdan își desfășoară activitățile de ani buni.

„Azi, 22 iunie 2019, vreau să-l felicit pe Rareș Bogdan și pe Florina pentru minunea lor care a venit pe lume acum câteva minute. Să fie sănătoasă și să vă facă mândri! Felicitări!”, este mesajul lui Mario Mocan pentru liderul PNL. Nevasta lui Rareș Bogdan, Florina, a absolvit Facultatea de Drept din Cluj și este o femeie înnebunită după sport.

Rareș Bogdan își ține fetița în brațe. Sursa foto: Facebook Mario Mocan

Florina deține o sală de sport în nordul Capitalei

Nevasta liberalului chiar deține o sală de sport undeva în nordul Bucureștiului și este business-ul de care aceasta este cea mai mândră. Partenera lui Rareș Bogdan are chiar certificări în Indoor Cycling, Gun-EX, TRX și Animal Flow, după cum a mărturisit chiar ea. „Sunt Florina Bogdan, împătimită a mișcării, de când mă știu. Pasiunea pentru sport, m-a determinat să obțin multiple certificări în Indoor Cycling, Gun-EX, TRX și Animal Flow. Dintre toate, însă, cycling-ul a fost și va rămâne sportul meu de suflet.

Pe 10 februarie, te aștept in Face Club Bucharest, alături de un prieten drag, DJ Sasha Lopez, la o SUPER clasa de cycling”, este autodescrierea Florinei.