News

Rareș Bogdan, serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban: ”Mă voi ocupa personal pentru a-i pune tabloul pe perete”

Reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL, Rareș Bogdan a lansat o serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban, cel debarcat din funcția de lider al liberalilor la congresul de sâmbătă.
27.09.2021 | 15:33
Rares Bogdan serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban Ma voi ocupa personal pentru ai pune tabloul pe perete
ADVERTISEMENT

Pion principal în ”echipa câștigătoare” din PNL care l-a susținut pe Florin Cîțu, Rareș Bogdan a lansat, luni, un val de ironii la adresa fostului președinte al liberalilor, Ludovic Orban.

Europarlamentarul l-a asigurat pe Orban că va avea tabloul la loc de cinste alături de ceilalți ex-președinți ai PNL din istorie.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan a ironizat declarația lui Orban legată de parteneriatul cu Klaus Iohannis și a spus că nu știa de faptul că fostul lider PNL a avut o ”relație personală cu președintele”.

Rareș Bogdan, ironic cu Ludovic Orban: ”N-am știut că avut o relație personală cu Iohannis / Mă voi ocupa personal pentru a-i pune tabloul pe perete”

Aflat pe cai mari după un succes de răsunet la Congresul PNL, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan îl ironizează pe fostul lider al formațiunii, Ludovic Orban. Imediat după ce a pierdut cursa internă contra lui Florin Cîțu, Orban a spus că parteneriatul său cu Klaus Iohannis s-a încheiat.

ADVERTISEMENT

Mâna dreaptă a lui Florin Cîțu din conducerea PNL îl asigură pe Orban că nu va fi sancţionat pe linie internă de partid. Pe de altă parte, îl ironizează pentru pozițiile sale din ultima perioadă și de la congres.

”L-a sancţionat Partidul Naţional Liberal, noi nu mai avem ce sancţiuni să-i aplicăm domnului Orban. Îl lăsăm să-şi revină.

ADVERTISEMENT

Îl asigur că-i vom aşeza tabloul pe peretele din sediul central al PNL, alături de ceilalţi, mă voi ocupa personal pentru a-i pune tabloul pe perete, alături de ceilalţi preşedinţi post-decembrişti, dar în rest, domnia sa este un membru al Partidului Naţional Liberal şi atât, din acest moment.

Faptul că domnia sa consideră că nu mai are o relaţie, n-am ştiut că a avut o relaţie personală, noi ştiam că PNL are o relaţie instituţională cu preşedintele României şi domnia sa, în calitate de preşedinte ales, are o relaţie cu preşedintele.

ADVERTISEMENT

Acum, dacă domnia sa personal consideră că a rupt orice legătură, nu ştiam că au o legătură personală atât de puternică”, a spus Rareș Bogdan la Rfi.

Rareș Bogdan: ”Parteneriatul PNL – Klaus Iohannis va continua”

Pe de altă parte, Rareș Bogdan dă asigurări că PNL, cu noua conducere, va continua parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis.

”Noi, vă asigur şi sigur, preşedintele ales al partidului, Florin Cîţu, a afirmat extrem de clar că îi cere nişte lămuriri, să ştim şi noi în ce calitate a spus asta. Am înţeles că a avut loc o discuţie ieri, legată de acest aspect.

Dacă vor continua aceste declaraţii la adresa preşedintelui României, noi vom veni şi vom explica extrem de clar că noi continuăm parteneriatul cu domnia sa, care nu ne-a adus decât plusuri în relaţia aceasta, timp de şase ani şi jumătate”, mai precizează Rareş Bogdan pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT