Fotbal intern

Rareş Enceanu a semnat cu FC Argeş! Fostul jucător de la FCSB va juca în Liga 2. Foto

29.09.2018 | 15:46
Rares Enceanu a semnat cu FC Arges Fostul jucator de la FCSB va juca in Liga 2 Foto

Rareş Enceanu, fotbalistul plecat cu scandal de la FCSB, a semnat cu FC Argeş şi va juca în sezonul 2018 – 2019 în Liga a 2-a. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani s-a despărţit oficial de vicecampioana României în urmă cu aproape o lună, iar de două săptămână se afla în negocieri avansate cu fosta echipă a lui Nicolae Dică.

Rareş Enceanu a ajuns la un acord cu FC Argeş şi a semnat contractul cu gruparea din Liga a 2-a în cursul zilei de vineri, 28 septembrie. Înţelegerea dintre fostul jucător de la FCSB şi FC Argeş este valabilă pe un sezon, cu drept de prelungire dacă fotbalistul va da randament în tricoul echipei care a fost pregătită şi de Nicolae Dică înainte să semneze cu FCSB. Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal l-a declarat liber de contract pe fotbalistul în vârstă de 24 de ani.

Rareş Enceanu s-a despărţit cu scandal de FCSB şi a semnat cu FC Argeş

Fostul jucător al FCSB-ului s-a despărţit cu scandal de gruparea lui Gigi Becali, după ce oficialii vicecampioanei României au făcut presiuni asupra lui  pentru a-şi rezilia contractul, dar a refuzat să o facă şi a cerut să i se plătească salariile până la finalul înţelegerii, adică până în vara anului 2019. Oficialii echipei “roş-albastre” au refuzat şi, mai mult, l-au trimis pe Rareş Enceanu în Liga a 3-a.

Rareş Enceanu a semnat contractul cu FC Argeş în cursul zilei de vineri, 28 septembrie
Momentul în care Rareş Enceanu a semnat contractul cu FC Argeş

CITEŞTE ŞI:

Vasile Gheorghe a semnat şi el cu FC Argeş

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani nu este singurul care a ajuns la un acord cu FC Argeş. Formaţia din Piteşti l-a transferat şi pe Vasile Gheorghe, fotbalist originar din Brăila care a împinit în luna septembrie 33 de ani şi care a adunat până în prezent 226 de meciuri în Liga 1 Betrano, Liga a 2-a şi în cupele europene. Pe parcursul carierei, Vasile Gheorghe a mai jucat pentru Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova, Astra Giurgiu şi FC Poli Iaşi. Cu echipa din Copou a jucat şi în tururile preliminare ale Europa League.

Tags: