Fotbal intern

L-a sfidat pe Becali, iar acum trece printr-un calvar!

Rareş Enceanu a fost transferat la Steaua pentru 300.000 de euro plus 20 la sută dintr-un viitor transfer, iar în acest moment nu mai joacă nici pentru echipa a doua a clubului patronat de Gigi Becali.
Autor: Daniel Vlad | 16.11.2017 | 11:16
L-a sfidat pe Becali, iar acum trece printr-un calvar!

La începutul anului 2015, oficialii vicecampionilor au anunţat chiar în ziua în care roş-albaştrii efectuau vizita medicală că au ajuns la un acord cu FC Braşov pentru transferul lui Rareş Enceanu la Steaua. Astfel, în schimbul sumei de 300.000 de euro şi 20 la sută dintr-un viitor transfer, fostul mijlocaş al braşovenilor devenea pentru o perioadă de 5 ani fotbalistul celor de la FCSB. “Este şansa vieţii mele şi vreau să profit la maximum de acest transfer. Doresc să devin un fotbalist cunoscut în România“, spunea la vremea respectivă Enceanu.

Însă socoteala de acasă nu s-a mai potrivit şi cu cea din târg, iar după doi ani Rareş Enceanu a ajuns să trească la Steaua printr-un adevărat calvar, chiar dacă pentru câteva luni el a fost împrumutat în Liga 2 la FC Braşov, acolo unde a avut şansa să joace mai des sub comanda lui Cornel Ţălnar. După ce a revenit la Steaua, conducerea vicecampionilor a dorit să îl convingă pe fotbalist să rezilieze contractul.

Rareş Enceanu nu este lăsat să joace nici la FCSB 2

Jucătorul transferat de la FC Braşov nici nu a vrut să audă de aşa ceva, dacă nu i se plăteşte, până la sfârşitul contractului său cu Steaua, 30 iunie 2019, o mare parte din salarii. Cum Valeriu Argăseală nu a dorit, atunci fotbalistul a fost anunţat că nu o să mai joace nici măcar la echipa a doua a roş-albaştrilor. Dar problemele pentru acesta nu se opresc doar aici. Mai mult, Enceanu a fost înştiinţat că nu i se va plăti nici un leu din salariu, chiar dacă îşi va găsi o echipă unde să joace sub formă de împrumut.

În acest moment, Rareş Enceanu câştigă la FCSB un salariu lunar de 7.000 de euro, urmând ca în ultimul an de contract să ajungă să încaseze 10.000 de euro pe lună. FANATIK.RO a aflat că antrenorii de la Steaua 2 au primit ordin de la conducerea vicecampionilor să nu îl folosească niciodată pe fotbalistul venit de la FC Braşov în meciurile din Liga 3, lucrul care se şi întâmplă. În cazul în care Enceanu ar semna acum rezilierea contractului, suma pe care ar putea să o piardă din salariile pe care le are de încasat până în iunie 2019 este de peste 150.000 de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!