Sport

Rareș Ilie a fost „botezat” în vestiarul lui Nice. Fostul fotbalist al Rapidului, pus să cânte hitul anilor 2000. Video

Rareș Ilie (19 ani) începe să se integreze tot mai bine la OGC Nice. Mijlocașul ofensiv a debutat deja într-un amical cu AS Roma, iar colegii i-au făcut „botezul” în vestiar.
28.07.2022 | 13:44
Rares Ilie a fost botezat in vestiarul lui Nice Fostul fotbalist al Rapidului pus sa cante hitul anilor 2000 Video
Rareș Ilie a fost „botezat” în vestiarul lui Nice. Fostul fotbalist al Rapidului, pus să cânte hitul anilor 2000. FOTO: Twitter OGC Nice
ADVERTISEMENT

OGC Nice, noua echipă a lui Rareș Ilie se află în cantonament în Portugalia. Acolo, „Micul fenomen” a debutat deja într-un amical cu AS Roma și și-a primit „botezul” din partea colegilor. Românul a fost pus să fredoneze o melodie celebră.

Rareș Ilie, pus să cânte „Dragostea din tei” în vestiarul lui Nice

În sala de mese, fostul fotbalist al Rapidului s-a urcat pe scaun și a cântat hitul anilor 2000, „Dragostea din tei”. Melodia celor de la O-Zone a fost lansată în anul 2003, iar începând cu 2004 a devenit unul dintre cele mai populare șlagăre din Europa.

ADVERTISEMENT

Lucien Favre, impresionat de „Micul fenomen”

Antrenorul lui Nice, Lucien Favre (64 de ani), este încântat de transferul lui Rareș Ilie. Tehnicianul i-a făcut o scurtă caracterizare „Micului fenomen” și a dezvăluit cum l-a descoperit pe fotbalistul pentru care francezii le-au plătit 5 milioane de euro celor de la Rapid.

Ilie a fost transferat pe Riviera Franceză la insistențele lui Favre. Înainte să ajungă la Nice, antrenorul a fost dorit la Borussia Monchengladbach în aceasă vară. Dacă ar fi ajuns în Bundesliga, Favre a mărturisit că l-ar fi dorit și acolo pe fostul rapidist.

ADVERTISEMENT

„L-am văzut cum conduce mingea, nu are nicio problemă, ci mai degrabă o ușurință. Are curaj, driblează și marchează.

Cum l-am descoperit? Intru pe internet, urmăresc meciuri, sunt sunat de oameni care îmi vorbesc despre jucători.

ADVERTISEMENT

Analizez foarte mult pentru că am nevoie să îmi pregătesc echipa. Dacă m-aș fi dus la Gladbach, poate l-aș fi luat acolo. E un băiat bun, un tânăr cu mare potențial”, a declarat Lucien Favre.

În România, Rareș Ilie a jucat un singur sezon pe prima scenă fotbalistică. În ediția trecută de SuperLiga, mijlocașul ofensiv a terminat pe locul 9 cu Rapid și a reușit să înscrie șase goluri și să ofere zece assist-uri.

ADVERTISEMENT

La doar 19 ani, Rareș Ilie măsoară 1,83 m și poate juca pe postul de extremă stânga și de al doilea vârf. Conform transfermarkt.com, „Micul fenomen” are o cotă de piață în valoare de 1,3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: