Sport

Rareş Ilie, decisiv în Nice – Torino 1-0! I-a cucerit pe francezi la 7 minute după intrarea pe teren. Video

Rareş Ilie a bifat al doilea meci pentru Nice, după ce a jucat 19 minute în amicalul cu Torino. Jucătorul transferat de la Rapid a fost decisiv la scurt timp după ce a intrat pe teren.
30.07.2022 | 21:03
Rares Ilie decisiv in Nice  Torino 10 Ia cucerit pe francezi la 7 minute dupa intrarea pe teren Video
Rareş Ilie, pasă decisivă în Nice - Torino 1-0
ADVERTISEMENT

Nice se apropie de startul sezonului în Ligue 1, iar Rareş Ilie, jucătorul transferat de la Rapid în această vară, a prins minute şi în amicalul cu Torino. Mijlocaşul ofensiv de 19 ani a oferit pasa decisivă la golul marcat de Calvin Stengs.

Rareş Ilie, pasă de gol în Nice – Torino 1-0

După ce a fost titular în amicalul cu AS Roma, Rareş Ilie a început pe banca de rezerve partida de pregătire cu Torino. În minutul 71, fotbalistul de 19 ani a fost introdus pe teren, după ce i-a luat locul lui Khéphren Thuram.

ADVERTISEMENT

În minutul 78, după o combinaţie în banda stângă, Rareş Ilie a intrat în careu şi i-a pasat lui Calvin Stengs, care a marcat singurul gol al meciului. Faza i-a adus laude românului pe reţelele de socializare, iar fanii lui Nice sunt încântaţi de transferul făcut în această vară.

“Intrarea lui Rareş Ilie s-a simţit. A jucat simplu şi a fost abil. Aşteptăm să confirme în Ligue 1”, “Frumoasă pasa lui Ilie. Un jucător promiţător”, “Rareş Ilie promite să fie unul dintre cei mai buni jucători transferaţi în această vară”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor lui Nice.

ADVERTISEMENT

Rareş Ilie a fost transferat de Nice în această vară, după ce francezii i-au plătit 5.000.000 de euro Rapidului. În prima etapă din Ligue 1, noua echipă a românului o va întâlni, pe 7 august, pe Toulouse.

I-a impresionat pe francezi şi după primul meci jucat a Nice

În amicalul Nice – AS Roma 1-1, Rareş Ilie a jucat 82 de minute, iar jocul românului i-a impresionat pe jurnaliştii francezi. La finalul meciului, aceştia au scos în evidenţă cursele fotbalistului de 19 ani în banda stângă.

ADVERTISEMENT

“A reușit două incursiuni bune pe partea stângă și a încercat o lovitură în prima repriză. Poziționat între linii, luând mingea în mod interesant pentru a se întoarce cu fața la joc, în ciuda unei unei mase atletice densificate, Ilie a început bine și și-a încheiat foarte bine prima prestație.

Cu inteligență de joc și hotărâre de a atinge câteva baloane în partea de teren adversă, Lucien Favre l-a văzut confirmând, după tot ce a vizionat în videoclipurile de pe internet în ultimul timp cu el”, au scris cei de la Nice Matin.

ADVERTISEMENT

Dacă va juca în Ligue 1, Rareş Ilie va deveni al 23-lea fotbalist român care bifează prezenţa în prima ligă a Franţei. Daniel Niculae, cu 178 de meciuri pentru Auxerre, AS Monaco şi Nancy, este liderul prezenţelor în campionatul din Hexagon.

ADVERTISEMENT