Sport

Rareș Ilie, decizie majoră pentru carieră! Fotbalistul român a devenit coleg cu Romelu Lukaku

Rareș Ilie (19 ani), extrema strângă a lui OGC Nice, a luat o decizie importantă pentru cariera sa și a semnat cu un nume important din fotbalul mondial.
28.12.2022 | 10:49
Rares Ilie decizie majora pentru cariera Fotbalistul roman a devenit coleg cu Romelu Lukaku
5 milioane de euro a plătit OGC Nice pentru transferul lui Rareș Ilie de la Rapid. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Rareș Ilie, unul dintre cele mai importante transferuri din istoria Rapidului, a ratat 15 meciuri în acest sezon la Nice, însă jucătorul va fi reprezentat de un fost mare fotbalist.

Rareș Ilie a semnat un contract cu un nou impresar

Mijlocașul lui OGC Nice a încheiat un contract de reprezentare cu celebrul impresar Federico Pastorello, care îi mai are sub contract și pe Romelu Lukaku sau Florin Tănase, fostul golgheter al FCSB.

ADVERTISEMENT

Agentul italian în vârstă de 47 de ani mai are însă și alte nume mari în portofoliu: Arthur Melo (Liverpool), Stefan de Vrij (Inter),  Demarai Gray (Everton), Neal Maupay (Everton) sau Malang Sarr (Monaco).

Impresarul mai are contract și cu alți jucători din România: Mihai Bălașa (Sepsi) sau Suf Podgoreanu (Maccabi Haifa) – atacantul cu dublă cetățenie israeliano-română.

ADVERTISEMENT

Federico Pastorello a făcut anunțul oficial în privința lui Rareș Ilie: „Bun venit în familia P&P SPORT MANAGEMENT!”

Federico Pastorello a făcut anunțul oficial pe pagina sa oficială de Instagram: „Bun venit, Rareș Ilie, în familia P&P SPORT MANAGEMENT! Suntem fericiți că te avem alături de noi”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Federico Pastorello (@fedepastorello)

Rareș Ilie a jucat patru meciuri în acest sezon din Ligue 1 pentru Nice, însă tânărul jucător a prins și patru meciuri în cupele europene: două în preliminariile Europa League și alte două în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Rapidului în vârstă de 19 ani este evaluat la trei milioane de euro conform Transfermarkt și are 12 meciuri și la loturile naționale de juniori.

Până acum, Rareș Ilie era impresariat de tatăl său, cel care a și intermediat transferul de la Rapid la OGC Nice. „Alb-vișiniii” au încasat nu mai puțin de cinci milioane de euro în schimbul jucătorului.

ADVERTISEMENT

Ilie nu a fost convocat până acum de selecționerul Edi Iordănescu la lotul național de seniori al României.

ADVERTISEMENT