Sport

Rareș Ilie, eroul Rapidului în victoria cu Sepsi: „Mister mi-a zis că am dat așa cum o făcea el pe vremuri”

Noua „perlă” a Rapidului, Rareș Ilie (19 ani), a reușit un gol de excepție în victoria cu 1-0 împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe și l-a impresionat pe Adrian Mutu.
23.04.2022 | 23:40
Rares Ilie eroul Rapidului in victoria cu Sepsi Mister mia zis ca am dat asa cum o facea el pe vremuri
Rapid este lider detașat în play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a reușit să câștige cu 1-0 împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, după o reușită de excepție a lui Rareș Ilie și „care le consolidează primul loc în play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

Rareș Ilie, reușită asemănătoare cu cea a lui Adrian Ilie cu Columbia: „E mai mult de instinct acolo”

Rareș Ilie este unul dintre cei mai promițători fotbaliști din Casa Pariurilor Liga 1, iar golazzo din meciul cu Sepsi demonstrează că mijlocașul alb-vișiniilor este într-o formă excelentă.

ADVERTISEMENT

„Suntem fericiți și ne-am ridicat la nivelul așteptărilor. E mai mult de instinct acolo, că nu am timp de gândit. Mister mi-a zis după meci că am dat așa cum o făcea el pe vremuri”, a fost complimentul transmis la final de meci de către Adrian Mutu.

Rareș Ilie e extrem de entuziasmat și visează cu ochii deschiși la participarea în cupele europene: „Sunt pe locul întâi, dar mergem la victorie și vrem să câștigăm și barajul”.

ADVERTISEMENT

Rareș Ilie rămâne cu picioarele pe pământ și nu se gândește la un transfer: „Nu mă preocupă chestiile de genul”

Deși crește de la meci la meci, tânărul mijlocaș al Rapidului nu se gândește încă la un transfer: „Nu mă preocupă chestiile de genul, dar voi discuta cu persoanele apropiate despre această posibilitate de transfer.

S-a întâmplat și la UTA. Sunt meciuri și meciuri. Așa s-a derulat partida. Ne încurajează meci de meci și are discursuri mereu pentru noi. Și-a făcut treaba domnul antrenor și echipa a câștigat”, a concluzionat „perla” Rapidului.

ADVERTISEMENT

Cum îl temperează Adrian Mutu pe Rareș Ilie: „E mult până departe”

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, este foarte atent cu Rareș Ilie și se asigură că puștiului nu i se urcă succesul la cap: „Vă spun că eu sunt unul care îl ţine cu picioarele pe pământ. Şi în maşină îi spuneam că e mult până departe”.

Conform Tuttosport, AC Torino, ocupanta locului 11 din Serie A, îl monitorizează pe Rareș Ilie, dar și pe alți trei jucători din Liga 1: Octavian Popescu, Darius Olaru și Ianis Stoica.

ADVERTISEMENT

Rareș Ilie (19 ani) are șapte goluri și 9 assit-uri în 36 de meciuri în acest sezon și este evalut conform Transfermarkt la 700.000 de euro.

ADVERTISEMENT