Sport

Rareș Ilie, pe picior de plecare de la Nice! Ce scrie presa din Franța despre român

Rareș Ilie este pe picior de plecare de la Nice, iar presa din Franța a scris despre intențiile „vulturilor”, cât și despre noile ținte ale acestora.
17.01.2023 | 00:26
Rares Ilie pe picior de plecare de la Nice Ce scrie presa din Franta despre roman
Rareș Ilie, pe picior de plecare de la Nice. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Astfel, Rareș Ilie ar urma să fie împrumutat până la finalul sezonului, după ce nu a reușit să se impună în prima echipă a lui Lucien Favre.

Rareș Ilie, pe picior de plecare de la Nice

Presa din Franța a scris despre viitorul lui Rareș Ilie la Nice, iar conform jurnaliștilor de la Top Mercato, fotbalistul român ar urma să fie împrumutat în această iarnă.

ADVERTISEMENT

„Potrivit publicației Nice-Martin, OGC Nice este foarte interesată de Elye Wahi și Rayan Ait-Nouri, însă aceste mutări par destul de greu de realizat în acest moment.

Românul Rareș Ilie ar putea să îi părăsească pe vulturi în această iarnă”, au notat jurnaliștii francezi.

ADVERTISEMENT
  • 19 ani are Rareș Ilie

Rareș Ilie nu s-a remarcat la Nice

Adus în vară ca o mare speranță, în schimbul unei sume mari de bani, nu mai puțin de 5.000.000 de euro, Rareș Ilie nu a reușit să se impună la Nice.

Fostul jucător al Rapidului a prins doar opt partide pentru Nice, în toate competițiile, fără să reușească însă să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Nici pentru Rapid cifrele sale nu au arătat atât de bine, însă „vulturii” au mizat pe talentul lui și pe șansa ca acesta să „explodeze” în campionatul Franței. Pentru Rapid, Rareș Ilie a jucat 60 de meciuri, în toate competițiile, marcând 9 goluri și oferind 12 pase decisive.

„Nu cred că pot să mă plâng de acest fapt. Sunt unii dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Sper să fiu alături de ei pe teren.

ADVERTISEMENT

Cât mai sus vreau să ajung. Poate chiar la PSG. Totdeauna trebuie să îmi doresc cât mai mult. Merg să îmi câștig locul la Nice, nu va fi ușor, apoi țintesc cât mai sus”, a spus Rareș Ilie, la primul interviu pentru Nice.

Rareș Ilie nu a apucat să evolueze pentru naționala mare a României sau pentru naționala U21, însă are 10 selecții în naționala U19 a „tricolorilor”, pentru care a marcat de două ori și alături de care a jucat la Campionatul European din Slovacia.

  • 3.000.000 de euro este cota de piață a lui Rareș Ilie, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: