Sport

Rareș Ilie pus la zid. Ce note a primit în presa franceză după prestația cu Maccabi din play-off-ul Conference League!

Rareș Ilie a dezamăgit în partida cîștigată de OGC Nice contra lui Maccabi, 2-0, care a asigurat calificarea francezilor în grupele Conference League, și a primit note minuscule din partea jurnaliștilor francezi.
26.08.2022 | 12:48
Rares Ilie pus la zid Ce note a primit in presa franceza dupa prestatia cu Maccabi din playofful Conference League
Rareș Ilie a dezamăgit în partida cu Maccabi, din play-off-ul Conference League, iar notele primite din partea jurnaliștilor francezi au fost pe măsură.
ADVERTISEMENT

După un start de stagiune cu prestații apreciate în tricoul lui OGC Nice, Rareș Ilie a dezamăgit în ”dubla” cu Maccabi Tel Aviv. În meciul tur al play-off-ului Conference League, a ratat cu poarta goală, iar adversarii s-au impus cu 1-0. Iar aseară, deși echipa sa a obținut calificarea, câștigând 2-0, după prelungiri, românul a dezamăgit. Și nu a primit note de trecere din partea jurnaliștilor francezi.

2 în MaxiFoot, 4 în Homme du Match și Nice Matin, pentru Rareș Ilie!

În meciul tur, Rareş Ilie a fost schimbat în minutul 64, la scorul de 0-0. Aceasta după ce, în prima repriză, în minutul 21, a tras pe lângă poarta goală, după ce mingea trimisă de Delort lovise bara.

ADVERTISEMENT

care a primit un cartonaş galben în minutul 51, a fost schimbat în minutul 64, la scorul de 0-0. Fotbalistul român a fost la un pas de deschiderea scorului în minutul 21, însă a tras pe lângă, cu poarta goală, lucru care i-a uluit pe francezi. „Este imposibil”, au reacționat aceștia.

”Ce ocazie, încă o dată! Delort este găsit excelent în profunzime și își încearcă norocul dintr-un unghi închis. Mingea lovește bara, apoi sare la Rareș Ilie, care are toată poarta în față dar este luat prin surprindere de fază și dă pe lângă poartă. Ce n’est pas possible…”, a fost reacția francezilor.

ADVERTISEMENT

Dacă în meciul de campionat, 0-1 cu Clermont, fostul jucător al Rapidului nu a fost folosit, aseară a început din nou titular. Avea să fie schimbat însă în minutul 77.

MaxiFoot, care a salutat calificarea lui Nice, l-a notat pe românul de 19 ani cu nota 2. Cea mai mică dintre cele acordate jucătorilor echipei franceze.

ADVERTISEMENT

Și a justificat astfel calificativul: ”Dar de ce a tot persistat românul în duelurile 1 contra 1 (sau 1 contra 2) câtă vreme nu a trecut niciodată? Rezultatul, a pierdut un număr incalculabil de mingi!

Ne întrebăm de ce Lucien Favre nu l-a scos mai devreme. A fost înlocuit în minutul 77 cu Calvin Stengs, fără notă, dar la fel de catastrofal ca Ilie…”

ADVERTISEMENT

Și Nice Matin i-a dat cea mai mică notă. De această dată, 4. Ca și cea primită în Homme du Match. Publicație care a scris că nu a fost în ritmul întâlnirii. Și că nu a mai izbutit să exploateze, precum în alte meciuri, spațiile avute.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink