Sport

Rareș Ilie pus la zid. Ce note a primit în presa franceză după prestația cu Maccabi din play-off-ul Conference League!

Rareș Ilie a dezamăgit în partida cîștigată de OGC Nice contra lui Maccabi, 2-0, care a asigurat calificarea francezilor în grupele Conference League, și a primit note minuscule din partea jurnaliștilor francezi.
26.08.2022 | 12:48
Rares Ilie pus la zid Ce note a primit in presa franceza dupa prestatia cu Maccabi din playofful Conference League
Rareș Ilie a dezamăgit în partida cu Maccabi, din play-off-ul Conference League, iar notele primite din partea jurnaliștilor francezi au fost pe măsură.
ADVERTISEMENT

După un start de stagiune cu prestații apreciate în tricoul lui OGC Nice, Rareș Ilie a dezamăgit în ”dubla” cu Maccabi Tel Aviv. În meciul tur al play-off-ului Conference League, a ratat cu poarta goală, iar adversarii s-au impus cu 1-0. Iar aseară, deși echipa sa a obținut calificarea, câștigând 2-0, după prelungiri, românul a dezamăgit. Și nu a primit note de trecere din partea jurnaliștilor francezi.

2 în MaxiFoot, 4 în Homme du Match și Nice Matin, pentru Rareș Ilie!

În meciul tur, Rareş Ilie a fost schimbat în minutul 64, la scorul de 0-0. Aceasta după ce, în prima repriză, în minutul 21, a tras pe lângă poarta goală, după ce mingea trimisă de Delort lovise bara.

ADVERTISEMENT

care a primit un cartonaş galben în minutul 51, a fost schimbat în minutul 64, la scorul de 0-0. Fotbalistul român a fost la un pas de deschiderea scorului în minutul 21, însă a tras pe lângă, cu poarta goală, lucru care i-a uluit pe francezi. „Este imposibil”, au reacționat aceștia.

”Ce ocazie, încă o dată! Delort este găsit excelent în profunzime și își încearcă norocul dintr-un unghi închis. Mingea lovește bara, apoi sare la Rareș Ilie, care are toată poarta în față dar este luat prin surprindere de fază și dă pe lângă poartă. Ce n’est pas possible…”, a fost reacția francezilor.

ADVERTISEMENT

Dacă în meciul de campionat, 0-1 cu Clermont, fostul jucător al Rapidului nu a fost folosit, aseară a început din nou titular. Avea să fie schimbat însă în minutul 77.

MaxiFoot, care a salutat calificarea lui Nice, l-a notat pe românul de 19 ani cu nota 2. Cea mai mică dintre cele acordate jucătorilor echipei franceze.

ADVERTISEMENT

Și a justificat astfel calificativul: ”Dar de ce a tot persistat românul în duelurile 1 contra 1 (sau 1 contra 2) câtă vreme nu a trecut niciodată? Rezultatul, a pierdut un număr incalculabil de mingi!

Ne întrebăm de ce Lucien Favre nu l-a scos mai devreme. A fost înlocuit în minutul 77 cu Calvin Stengs, fără notă, dar la fel de catastrofal ca Ilie…”

ADVERTISEMENT

Și Nice Matin i-a dat cea mai mică notă. De această dată, 4. Ca și cea primită în Homme du Match. Publicație care a scris că nu a fost în ritmul întâlnirii. Și că nu a mai izbutit să exploateze, precum în alte meciuri, spațiile avute.

ADVERTISEMENT
Tags: