Life

Rareș, iubitul Ceraselei, după primul bonfire la Insula Iubirii: “Dacă știam că e așa, nu mai veneam”

Rareș, unul dintre concurenții de la Insula Iubirii 2022, face o declarație surpriză în cel de-al treilea episod din emisiunea de la Antena 1. La fel surprinde și iubita sa, Cerasela.
09.05.2022 | 13:34
Rares iubitul Ceraselei dupa primul bonfire la Insula Iubirii Daca stiam ca e asa nu mai veneam
Rareș și Cerasela, confesiuni fără perdea la Insula Iubirii. Ce au spus concurenții. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 28 de ani se adaptează din ce în ce mai mult în competiția moderată de Radu Vâlcan, unde a plecat să-și testeze povestea de dragoste care durează de doi ani. Participantul face o dezvăluire neașteptată.

Rareș și Cerasela, confesiuni fără perdea la Insula Iubirii. Ce au spus concurenții

Rareș de la Insula Iubirii ține cont de principiile sale și nu este dispus să cadă în mrejele ispitelor de la Antena 1. Concurentul reacționează și face o afirmație care îi lasă mască pe cei care au venit să-și testeze dragostea.

ADVERTISEMENT

„Dacă ştiam că e aşa, nu mai veneam”, este declarația făcută de iubitul Ceraselei, care la rândul ei vorbește despre copilăria petrecută în casa bunicilor.

Ce l-a determinat pe Rareș să facă o asemenea afirmaţie rămâne de văzut în ediția de luni, 9 mai 2022. Emisiunea se difuzează începând cu ora 20:30, numai la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 26 de ani are o poveste de viață destul de tristă, lucru care explică foarte bine comportamentul dual de care dă dovadă. Participanta discută foarte deschis la testimonial și nu ascunde cum a fost crescută.

„Mama şi cu tata nu m-au vrut! Am crescut cu bunicii. M-am simţit inferioară!”, spune Cerasela de la Insula Iubirii, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Insula Iubirii, momente alături de ispitele de la Antena 1

Tot în cadrul celui de-al treilea episod de la Insula Iubirii cele cinci cupluri au posibilitatea să petreacă timp alături de ispite. Prezentatorul de la Antena 1, Radu Vâlcan, le transmite concurenților că au parte de primele întâlniri.

Doar trei dintre cele cinci cupluri au șansa să se distreze în afara resortului din Thailanda, în timp ce celelalte două se bucură de întâlniri la vila unde sunt cazate.

ADVERTISEMENT

„Sunteţi 5 cupluri, pentru 5 date-uri. Noutatea este că 3 cupluri veţi pleca la întâlnire în afara resorturilui, în vreme ce 2 cupluri vor rămâne la date-uri aici, la vilă! Aveţi două minute să luaţi deciziile!”, spune moderatorul.

ADVERTISEMENT