Life

Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ce dezvăluiri a făcut tânărul despre relația lor: ”Momentan sunt julit”

Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ce dezvăluiri a făcut tânărul despre relația lor și cum spune că se simte acum: ”Momentan sunt julit”
10.07.2022 | 13:04
Rares si Cerasela de la Insula Iubirii sau despartit Ce dezvaluiri a facut tanarul despre relatia lor Momentan sunt julit
Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii s-au despărțit. Sursa foto: Antena 1.
ADVERTISEMENT

Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii sezon 6 a ajuns la final. Bărbatul a făcut anunțul și a explicat faptul că au încercat să rezolve problemele dintre ei, însă nu a fost posibil. La șase luni după ce au plecat de pe insula tentațiilor, cei doi spuneau că situația lor este incertă. Tinerii luptau pentru a putea să-și trăiască în continuare povestea de dragoste.

Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii s-au despărțit

Rareș și Cerasela de la Insula Iubirii nu mai alcătuiesc un cuplu. Bărbatul susține că a lucrat a relația cu aceasta cum a putut și cum a știut el mai bine.

ADVERTISEMENT

”Am lucrat la relația cu Cerasela cât am putut. Când lucrezi și nu mai vezi rezultatul, încerci să construiești o casă și lucrezi, lucrezi, dar nu mai vezi acel acoperiș niciodată, trebuie să te oprești din construcție că nu o să ajungi nicăieri.

Am lucrat cât am putut, recunosc. Nu am putut să lucrez mai mult, am lucrat o perioadă, 2-3-5 luni după ce am venit de acolo. Atât am putut, îmi pare rău că nu am putut mai mult. De fapt, nu-mi pare rău că nu am putut mai mult. Atât am putut. Și s-a încheiat.”, a afirmat Rareș.

ADVERTISEMENT

”Momentan sunt julit aici”

Conform antena1.ro, Rareș a fost întrebat dacă are admiratoare, dar el susține că nu crede că moment mai e timpul potrivit pentru o listă nouă de fete: ”Momentan sunt julit aici (n.r. arată spre inimă). Ok, poate par eu așa mișto, dar vorbești ca cu dulapul ăsta. E aceea perioadă nașpa, prin care e posibil să cauți să te apropii de anumite persoane.

Realizez că încerc să fac treaba asta, să mă lipesc de alte persoane greșit de cum sunt eu. (…) Simt nevoia de atașament. Există riscul, dacă întâlnesc o persoană nouă, eu să fac mai mulți pași. Șansa să găsesc pe cineva care să facă doi pași când eu fac doi pași e mică.”

ADVERTISEMENT

”Există riscul să intru într-o relație pansament”

Totuși, el nu exclude varianta unei noi relații, dar susține că persoana care va veni după Cerasela va fi folosită de el ca un pansament.

”Există riscul să intru într-o relație pansament, ceea ce mi se pare nașpa nu pentru mine. Eu să zicem că mi-am astupat rana. E nașpa pentru persoana pe care o folosesc pansament”, a mai adăugat fostul iubit al Ceraselei de la Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT