Life

Răscolită de amintiri, Andra a izbucnit în lacrimi. Ce făcea acum un an, pe vremea asta

02.12.2020 | 15:44
Rascolita de amintiri Andra a izbucnit in lacrimi Ce facea acum un an pe vremea asta
ADVERTISEMENT

Andra a fost răscolită de amintirile de acum un an, atunci când susținea concertul tradițional de 1 decembrie. Pandemia de coronavirus a stricat planurile din acest an pe care le aveau artiștii, fiind nevoiți să-și anuleze toate spectacolele și să se orienteze pe activitatea din mediul online. 

Andra a fost cuprinsă de nostalgie atunci când a depănat amintiri din anii trecuți, atunci când ridica săli întregi de spectacol în picioare. Cu ocazia Zilei Naționale, cântăreața obișnuia să susțină un concert în fiecare an, însă 2020 a fost diferit pentru ea, la fel ca pentru restul artiștilor.

ADVERTISEMENT

Spectacolul de 1 decembrie avea loc la Tradițional Concert Cluj-Napoca, unde Andra cânta alături de alți interpreți de muzică populară, relatează cancan.ro.

Răscolită de amintiri, Andra a izbucnit în lacrimi. Ce făcea acum un an, pe vremea asta

Ziua Națională a României nu a mai fost la fel pentru majoritatea românilor, nevoiți să o petreacă în casă, cu televizoarele pornite. Singura distracție din acest an a fost masa alături de familie și weekend-ul prelungit datorită faptului că Sfântul Andrei a picat într-o zi de luni.

ADVERTISEMENT

Românii au fost nevoiți să-și urmărească artiștii preferați doar la TV și nu într-un concert live, așa cum se întâmpla în ceilalți ani. Pandemia le-a dat planurile peste cap și artiștilor, care și-au anulat zeci sau sute de concerte pe care le aveau programate în 2020. Andra este foarte afectată de pandemie și de faptul că nu mai poate face ceea ce îi place, chiar dacă temporar.

Andra și-a amintit cu nostalgie de concertele din anii trecuți și a izbucnit în lacrimi din cauza faptului că nu a mai avut ocazia să-și încânte fanii și de data aceasta. Cântăreața își iubește cariera și vrea ca fanii ei să fie încântați la concerte, însă pandemia i-a răpit această bucurie.

ADVERTISEMENT

„Acum un an, cântam și petreceam la Tradițional. Dar astăzi, doar cu gândul. Abia aștept să pregătim Tradițional.”, a scris cântăreața.

Andra
Andra își amintește de concertul din 2019. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Andra a putut fi urmărită doar la televizor, întrucât aseară a avut loc „Vocea: Reuniunea”, o ediție specială a show-ului muzical „Vocea României”. Actualii și foștii jurați s-au reunit și au interpretat diverse melodii împreună sau alături de foștii concurenți din anii trecuți.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost organizat în scop caritabil, iar banii strânși din donații vor merge către asociația „Dăruiește Viață”, fondată de  Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu.

ADVERTISEMENT
Tags: