Sport

Răspund fanii FCSB cu aceeaşi monedă la returul cu Silkeborg?! “E posibil să nu fim la meci”. Ultraşii merg peste jucători în cantonamentul din Berceni. Exclusiv

Umilinţa din Danemarca poate goli Arena Naţională pentru returul dintre FCSB şi Silkeborg de săptămâna viitoare. Calculele financiare ale lui Gigi Becali sunt date peste cap.
07.10.2022 | 14:05
Raspund fanii FCSB cu aceeasi moneda la returul cu Silkeborg E posibil sa nu fim la meci Ultrasii merg peste jucatori in cantonamentul din Berceni Exclusiv
Jucătorii celor de la FCSB salută galeria după victoria cu Anderlecht. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a fost umilită de Silkeborg, scor 0-5, şi este ultima în clasamentul grupei după trei meciuri. Roş-albaştrii au golaveraj 1-8 în Conference League, unul dintre cele mai slabe din competiţie, doar Austria Viena fiind sub echipa lui Dică, la acest capitol.

Răspund fanii FCSB cu aceeaşi monedă la returul cu Silkeborg?!

Strategia de a folosi rezervele în Danemarca s-ar putea întoarce ca un bumergang împotriva oficialilor. Suporterii şi-au manifestat dezamăgirea după acest eşec răsunător şi mulţi dintre ei au anunţat pe reţelele de socializare că nu vor mai merge la stadion.

ADVERTISEMENT

Una dintre marile realizări ale FCSB-ului din acest start de sezon este pe cale să se destrame. Fanii au revenit în număr mare alături de echipă în meciurile din cupele europene, însă umilinţa cu Silkeborg riscă să golească Arena Naţională.

Peluza Nord, boicot la meciul de acasă cu Silkeborg: “Este posibil să nu mergem!”

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a declarat pentru FANATIK că la meciul retur este posibil să fie şi un boicot al galeriei, însă mai întâi va trebui să discute cu ceilalţi lideri de facţiuni:

ADVERTISEMENT

“Deocamdată, avem meciul cu Ploieşti. Ce va fi săptămâna viitoare nu ştiu. Este posibil să nu mergem (n.r. la returul cu Silkeborg), dar nu ştiu. Eu sunt tot în Danemarca, mâine dimineaţa (n.r. sâmbătă) o să ajung acasă. O să discutăm şi vedem ce hotărâre luăm”, a spus Mustaţă pentru FANATIK.

Unii fani care şi-au achiziţionat deja bilete pentru returul cu Silkeborg din Conference League au început să ceară banii înapoi, mai ales că preţurile stabilite de Gigi Becali pentru confruntările din cupele europene sunt mari.

ADVERTISEMENT

Planurile cu încasările din bilete, date peste cap: “E mult 30 de euro să stai la tribună? Eu cred că voi lua măcar două milioane”

Patronul celor de la FCSB vrea să scoată cel puţin 2 milioane de euro din vânzarea de bilete pentru meciurile de pe teren propriu. Doar că umilinţa din Danemarca ar putea să îl coste scump şi din acest punct de vedere:

”Am făcut calculul să câștig 2.5 milioane din bilete. Eu le-am pus mai mari decât cu City, dar am zis că, dacă au făcut gălăgie, pentru peluze, pentru oamenii care sunt mai săraci, le-am făcut la jumate, dar cei care vor să vadă la tribune, la VIP, la loje, să dea bani.

ADVERTISEMENT

Să dea 30 de euro, e mult 30 de euro să stai la tribună? Eu cred că voi lua măcar două milioane din bilete”, a spus Gigi Becali înainte de startul grupelor.

Gigi Becali poate pierde 500.000 de euro doar la meciul cu Silkeborg

În primul meci, cu Anderlecht, în tribunele Arenei Naţionale au fost 30.000 de fani. Însă, la meciul cu Silkeborg este posibil să nu se adune nici jumătate din câţi au fost cu Anderlecht, astfel că Gigi Becali ar putea să piardă aproape 500.000 de euro din încasările preconizate.

Preţurile fixate de FCSB pentru meciurile din grupele Conference League:

  • VIP 1 – 750 lei
  • VIP 2 – 500 lei
  • VIP 3 – 300 lei
  • Tribuna 2 – Inelul 1 – 200 lei
  • Tribuna 1 și 2 – Inele 2 și 3 – 100 lei
  • Peluze – 50 lei

Ultraşii FCSB merg în cantonament peste jucători!

Din informaţiile FANATIK, ultraşii celor de la FCSB vor merge sâmbătă în cantonamentul din Berceni pentru o discuţie cu jucătorii. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a spus că urmează să aibă o discuţie cu ceilalţi lideri de galerie:

“O să ajung sâmbătă acasă şi vedem ce este de făcut, o să sun toţi liderii şi vedem dacă vom merge la Berceni (n.r. peste jucători în cantonament). O să discutăm şi ce facem pe viitor, deocamdată nu ştiu”, a spus Mustaţă pentru FANATIK.

  • 30.000 de fani au fost la FCSB – Anderlecht 0-0
  • 750 de lei este cel mai scump bilet pentru returul cu Silkeborg

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru ”ambele marchează” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT