Fotbal intern

Atacat de italieni: “Ianis, mereu împins de la spate de tatăl său”

Ghoeghe Hagi s-a revoltat în legătură cu modul în care a fost tratat fiul său la Fiorentina, iar italienii îi dau un răspuns neaşteptat de dur.
02.03.2018 | 14:04
Atacat de italieni:
ADVERTISEMENT

Jurnaliştii de la Viola Nation fac o paralelă între situaţia atacantului Simone Lo Faso, 20 de ani, şi cea în care a fost Ianis Hagi înainte de a fi răscumpărat de tatăl său. Italianul primeşte şi el foarte puţine şanse să joace din partea lui Pioli.

“Mai ţineţi minte ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi? A fost împins de la spate de tatăl lui întreaga lui carieră. A crezut că poate avea o şansă alături de băieţii mari de la Fiorentina. Ianis Hagi s-a bosumflat imediat după ce a văzut că nu are şanse aici. Următorul fotbalist care s-ar putea supara pentru ca nu este folosit este Lo Faso. Nu există nicio garanţie că Lo Faso va avea un tratament diferit şi astfel ar putea deveni noul Ianis Hagi”, scrie Viola Nation.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi i-a atacat în ultimele săptămâni pe oficialii Fiorentinei, în frunte cu directorul sportiv Panteleo Corvino, pentru modul în care a fost tratat Ianis: “M-a minţit şi pe mine şi pe Ianis. Un mare antrenor a spus că fiul meu ar putea fi comparat cu Francesco Totti. Cei de la Fiorentina l-au pedepsit pentru că Ianis a spus că este dezamăgit de faptul că nu a jucat pentru club. Corvino face totul acolo, este un dictator mai rău decât generalul Ceauşescu. Fiorentina a pierdut un mare jucător care într-o zi ar putea concura pentru câştigarea “Balonului de Aur”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri