News

Răspuns halucinant al șoferiței care a ucis două copile! A încurcat frâna cu acceleraţia

28.02.2021 | 11:10
Raspuns halucinant al soferitei care a ucis doua copile A incurcat frana cu acceleratia
ADVERTISEMENT

Răspuns halucinant al șoferiței care a ucis două copile! Conducătoarea auto, în vârstă de 56 de ani, a lovit mortal două fetițe aflate pe trotuar. Aceasta le-a declarat oamenilor legii că nu conduce prea des. Mai mult de atât, a mai zis că a încurcat pedala de frână cu cea de acceleraţie.

Vă readucem aminte că în urma accidentului despre care FANATIK a scris AICI cele două micuțe au murit strivite de mașină.

ADVERTISEMENT

Trei ore a fost audiată șoferița după care aceasta a fost lăsată să plece acasă. Femeia a răspuns întrebărilor agenților chiar la sediul Brigăzii Rutiere.

Răspuns halucinant al șoferiței care a ucis două micuțe pe trotuar

Deocamdată, oamenii legii nu au luat asupra ei nicio măsură preventivă. Acesteia i-au fost prelevate probe biologice. Medicii legişti sunt cei care vor stabili acum dacă a consumat alcool.

ADVERTISEMENT

Femeia este cercetată pentru ucidere din culpă după ce a precizat că a pierdut controlul volanului. Întreaga tragedie s-a produs pe strada Menţiunii din nordul Capitalei.

Aici, femeia aflată la volanul unei mașini proprietate personală, a pierdut controlul, a intrat într-un stâlp, apoi într-un gard.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pe traiectorie s-au aflat și cele două fete. Acestea erau pe trotuar în momentul impactului devastator.

Ambele au fost duse de urgenţă la spital, însă medicii nu le-au putut salva. Poliţiştii care au vizionat imaginile de pe camerele video spun că maşina a venit cu viteză mare.

ADVERTISEMENT

Cele două victime aveau 6 ani, respectiv 14. Fetele au fost preluate imediat de ambulanță și transportate către spitalele Grigore Alexandrescu și Floreasca

ADVERTISEMENT
Tags: