Life

Răspunsul dat de Oana Lis după ce a fost ”prinsă” beată: „Nu pot să pozez într-o persoană perfectă”

08.07.2020 | 16:44
Raspunsul dat de Oana Lis dupa ce a fost prinsa beata Nu pot sa pozez intro persoana perfecta
ADVERTISEMENT

Oana Lis a postat recent o fotografie în urma căreia a fost aspru criticată, ba unii au făcut mișto de ea.

Oana Lis i-a lămurit pe cârcotași: nu este alcoolică

Soția fostului primar al Capitalei s-a obișnuit cu răutățile din spațiul virtual și le-a răspuns cârcotașilor în stilul ei caracteristic, fără să facă o dramă din jignirile care îi sunt adresate des.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a cerut recent părerea fanilor ei în legătură cu o fotografie, iar aceștia au sărit cu comentariile, dintre care cele mai jignitoare. Mulți i-au reproșat că se pozează beată, iar unii i-au scris că s-a împrietenit prea tare cu alcoolul.

„Mă amuză, toate comentariile astea mă amuză, tocmai de aia le și provoc. Eu nu pot să pozez într-o persoană perfectă cum pozează multe, pun numai poze editate, acolo mi se văd cearcănele, era doar o poză din 100.

ADVERTISEMENT

Încerc să fiu cât mai autentică. Din păcate lumea mă compară cu alte persoane care par perfecte, dar când le vezi în realitate numai perfecte nu sunt”, a mărturisit Oana Lis la Antena Stars.

„Nu am vicii, deci pot să beau un pahar de vin”

„Eu sunt o persoană care nu am vicii. Deci pot să beau un pahar, două de vin și atât. Nu mai ies în cluburi. Nu fumez, nu joc, n-am nici o problemă. Nu e nici o problemă să faci o băută din când în când. Fiecare vede ce vrea, unii oameni mă plac, unii nu, de ce oare?!”, a continuat nevasta lui Viorel Lis.

ADVERTISEMENT

Nu e prima oară când Oana este atacată pe rețelele de socializare pentru lucrurile pe care le face sau le postează.

De când a devenit celebră (momentul în care s-a cuplat cu Viorel Lis), Oana a devenit ținta ironiilor și a mișto-urilor, majoritatea legându-se de diferența mare de vârstă dintre ea și Viorel, de 35 de ani.

ADVERTISEMENT