Fotbal intern

Răspunsul dur al “Peluzei Cătălin Hîldan” pentru Dan Alexa: “Dragă frustrache, ar fi rușinos să dăm într-unul pe care îl bat femeile”

22.09.2019 | 20:35
Raspunsul dur al Peluzei Catalin Hildan pentru Dan Alexa Draga frustrache ar fi rusinos sa dam intrunul pe care il bat femeile

Dan Alexa a trimis câteva săgeți către fanii lui Dinamo după victoria, 3-2, din meciul direct, iar răspunsul “Peluzei Cătălin Hîldan” nu a întârziat să apară. Ultrașii au transmis un adevărat comunicat maraton, în care nu au ratat niciun dintre momente importante în care a fost implicat tehnicianul Astrei în ultima perioadă.

Răspunsul PCH după declarațiile lui Dan Alexa

Peluza Cătălin Hîldan a oferit un răspuns dur declarației lui Dan Alexa de la sfârșitului meciului Astra – Dinamo, încheiat cu victoria giurgiuvenilor, scor 3-2. După meciul de duminică, tehnicianul i-a numit pisoi pe ultrași, pe care îi consideră principalii vinovați pentru situația clubului din Șoseaua Ștefan cel mare. La mai puțin de 24 de ore de la mesajul antrenorului, “Peluza Cătălin Hîldan” a oferit replica pe pagina oficială de Facebook:

RĂSPUNS PENTRU DANA LEXA

Dragă Frustrache, ți-o cauți degeaba cu lumânarea. Nu trebuie să te batem noi, pentru că are cine s-o facă.
Ar fi rușinos să dăm într-unul pe care-l bat femeile, după ce l-a bătut și soarta.

Ai refulat exact ca o gură de canal care nu mai face față când trebuie să înghită prea mult rahat.

Prima femeie de la care ți-ai luat-o, a fost profa de română. Asta explică repulsia ta față de exprimarea corectă.

Într-adevăr au cea mai frumoasă galerie pentru CĂ …COregrafiile CARE LE FAC.’
Ai zis un adevăr, dar l-ai exprimat ca Dăncilă, cu două strâmbe și o cacofonie per frază.

Și după ce că ești peltic și pronunți Peceașu în loc de PCH, mai confunzi și ‘din cauza’ cu ‘datorită’.

Ai vrut să zici ceva de cagulă, dar nu știai cum sună pluralul și de teama unui alt porumbel ai zis ‘băieții cu caguglugi pe cap’. Păi ce-ar putea să iasă din gluga aia de coceni PE CARE o porți în loc de păr…

‘Când mă văd pe stradă, fac poze cu mine.’
Da, așa e. Pentru că dintre cimpanzeii scăpați prin Sectorul 5 ești singurul care stă la poză.

‘În țarcul ăla’ de care ziceai tu sunt destui în fața cărora n-ai putea să reziști mai mult de două minute. Tu să-ți vezi de țarcul tău, că au mai fost cazuri de maimuțe care au sărit gardul la Zoo și au nimerit în cușca leului.

Tu tot mai crezi că avem ceva cu tine pentru că ai ajuns la Timișoara în loc de Dinamo. Te crezi vreun Luis Figo pedepsit pentru trădare. Tu poți fi cel mult căpățâna aia de porc aruncată după Figo.
Numele tău a fost în discuție pentru banca lui Dinamo. Noi n-am spus nimic. Dar impresara care te ține în lesă, ca orice bărbat adevărat, i-a spus femeii ceea ce femeia (adică tu) vrea să audă: ‘Nu te-au vrut cei din PCH.’ Îi era greu să-ți spună că de fapt nu faci față la Dinamo.

Acum ți-o spunem și noi. După vomele tale de-aseară, tu NU VEI FI NICIODATĂ ANTRENOR LA DINAMO.
Și fie vorba între noi, antrenor de fotbal oricum nu ești, oricâți bani ar pompa patronul în echipă și oricât te-ar bate la cap (și peste ochi) impresara“.

Prima parte a comunicatului emis de PCH. Sursă Foto: Facebook
Prima parte a comunicatului emis de PCH. Sursă Foto: Facebook

“Până și un pisoi ar reacționa dacă dă cineva în el”

Membrii Peluzei Cătălin Hîldan au continuat ironiile la adresa lui Alexa, răspunzând invitației lansată de tehnician după meciul de la Giurgiu. La capătul jocului, Alexa declară că nu s-ar feri de o întâlnire directă cu ultrașii.

“‘M-au înjurat de familie.’
Nu știam că ești familist. Asta e o noutate. Știam că o arzi pe nevasta altuia. De fapt te arde ea pe tine.
Dacă șterge tanti aia gresia cu tine, îți dai seama cât de jos ești.
Dacă noi n-am putea să dăm vreodată într-o femeie, cum crezi că am putea să batem pe cineva pe care îl bat femeile?

Ești moale rău, Dănuț. Până și un pisoi ar reacționa dacă dă cineva în el. Tu ai pus boticul în pământ și ai avut exact reacția unei mingi de golf atunci când este lovită. Ți-a sărit claia de păr și ai rămas cumințel sub papuc.

Am înțeles că Anamaria a plimbat zilele trecute mai mulți bărbați din fotbal prin Dubai. Printre ei și pe țărănoiul care îți este patron. Asta explică ieșirea ta isterică de aseară.

Pe tine te-a lăsat să dai cu aspiratorul, că prea ești obișnuit cu limbajul de gospodină cu făcăleț și bătător.
Și dacă tot îi scuturi covoarele din casă, poate vii într-o seară SĂ NI LE SCUTURI și nouă puțin.

PS 1: Noi am fost suspendați pentru că am fluierat în biserică, oare nu se impun niște măsuri și cu marele smardoi de bumbac pentru felul în care a înjurat spre tribune, pentru limbajul și comportamentul de birjar și pentru incitare la violență?

PS2: Oare câte reluări și câte spume am fi văzut la Digi, dacă ar fi înscris Dinamo după un fault clar în atac (Budescu îl împinge cu două mâini pe fundașul nostru) și după un offside care se vedea de pe malul drept al Dunării?“, și-au încheiat ultrașii atacurile.