Fotbal intern

Răspunsul dur al Universității Craiova pentru Mihai Stoica: „Menirea lui este să behăie la comandă!”. Replica lui Meme

29.09.2020 | 16:41
Raspunsul dur al Universitatii Craiova pentru Mihai Stoica Menirea lui este sa behaie la comanda Replica lui Meme
Răspunsul Universității Craiova pentru MM Stoica: „Cei 7 ani de acasă nu și-au atins scopul”
ADVERTISEMENT
Universitatea Craiova și FCSB își continuă războiul în afara terenului. Deși nu s-au întâlnit în acest sezon competițional, oficialii celor două formații au început să se „înțepe” reciproc.

După ce Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a comentat situația legată de coronavirus a FCSB-ului, oficialii bucureștenilor s-au supărat și au ținut neapărat să ofere o replică, una destul de urâtă.

De asemenea, răspunsul Universității Craiova pentru Mihai Stoica, angajatul FCSB-ului, nu a întârziat să apară. Comunicatul, unul foarte dur, a fost ilustrat cu o fotografie sugestivă.

UPDATE 29 septembrie, ora 16:30 / Mihai Stoica nu a așteptat prea mult și a oferit și el o replică oficialilor Craiovei, care îl acuzaseră în termeni duri pentru declarațiile făcute la adresa clubului oltean.
„Punct de vedere oficial al unui club care să conțină atâtea inepții și jigniri n-am mai văzut. Doar că au comis o eroare incomensurabilă. Fotografia asta e făcută în 2009, la câteva secunde după câștigarea titlului cu Unirea Urziceni. CSU n-are de unde să știe cum e să plângi de bucurie. Pentru că CSU n-a câștigat titlul, deși trebuia doar să bată acasă pe CFR”, spune, printre altele, Mihai Stoica.

Punct de vedere oficial al unui club care să conțină atâtea inepții și jigniri n-am mai văzut. Doar că au comis o eroare…

Geplaatst door Mihai Stoica op Dinsdag 29 september 2020


Răspunsul dur al Universității Craiova pentru MM Stoica: „Menirea lui este să behăie la comandă!”

MM Stoica a vorbit în termeni urâți despre Universitatea Craiova și a făcut o referire la faptul că echipa din Bănie nu este continuatoarea istorică a Științei: „Nu pot răspunde unor lătrăi care se gudură când mă văd și mă înjură după ce plec, după cum nu pot răspunde reprezentanților unui club de-o vârstă cu băiatul lui Leo Messi. Thiago Messi Roccuzzo pe numele complet. Universitatea Craiova are meci mâine. La Slatina,” a declarat oficialul de la FCSB
Clubul din Bănie a ținut să îi răspundă oficialului FCSB-ului printr-un comunicat postat pe pagina oficială: „Să răspunzi la o ironie cu o mârlănie înseamnă că nici cei 7 ani de acasă și nici programele de reeducare nu și-au atins scopul.
Să ajungă un fariseu, care toată viața s-a vândut pentru arginți, să vorbească de Universitatea Craiova, înseamnă ca oficialul FOTBAL CLUB FCSB S.A. (societate înființată în 2003 odată cu uzurparea locului de Liga 1 al echipei Steaua București) reușește să ridice ipocrizia la rang de artă.
Dar ce să ceri de la cineva a cărui menire în cadrul clubului este sa behăie la comandă? #????????????? și nu are cum să fie având în vedere calitatea morală a celui din poză,” stă scris în postare.
universitatea craiova mm stoica
Răspunsul Universității Craiova pentru MM Stoica: „Cei 7 ani de acasă nu și-au atins scopul”

„Dacă aș avea de ales între a locui într-o cutie de carton sau a avea nenorocirea de a lucra alături de Becali, aleg fără ezitare prima variantă”

În imaginea ce însoțea comunicatul craiovenilor, departamentul media al Științei a decis să posteze și o declarație de-a lui Stoica din anul 2010: „Cu Becali nu o să mai lucrez niciodată, la nici o echipă. Eu nu mă reîntorc la Steaua (N.r. FCSB) atâta vreme cât e el acolo. Dacă aş avea de ales între a locui într-o cutie de carton sau a avea nenorocirea de a lucra alături de Becali, aş alege fără să ezit prima variantă. Niciodată, nici măcar n-o să mai calc prin Ghencea.”

Relațiile dintre Gigi Becali și MM Stoica s-au îmbunătățit din acele vremuri, asta deși patronul FCSB-ului spunea despre angajatul său următoarele cuvinte: „Mi se rupe mie de tine, că acum zic ce mi se rupe. O cauţi cu lumânarea, om mai obraznic ca tine nu există în fotbalul românesc. Eşti prea obraznic, te mănâncă pielea. O să fii un nimeni toată viaţa ta”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Poli Iași: 1,78 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!