Fotbal international

Răspunsul genial al lui Lionel Messi după scandalul cu Eric Abidal! Trei pase de gol în Real Betis – Barcelona 2-3

10.02.2020 | 11:32
Raspunsul genial al lui Lionel Messi dupa scandalul cu Eric Abidal Trei pase de gol in Real Betis  Barcelona 23
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a avut un răspuns perfect în partida cu Real Betis, după scandalul cu Eric Abidal. Starul argentinian și-a pus amprenta asupra întregului meci și a reușit să dea trei pase decisive, pe care colegii săi le-au fructificat, iar Barcelona a plecat cu trei puncte din Andaluzia.

Răspunsul lui Lionel Messi după scandalul cu Eric Abidal

Lionel Messi își continuă forma bună din 2020 și a reușit să facă încă un meci mare în La Liga. Starul argentinian a dat trei pase de gol în victoria Barcelonei de pe terenul lui Real Betis, 3-2.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a mai marcat pentru Barcelona de trei meciuri, Lionel Messi are cinci pase de gol în ultimele două meciuri din La Liga. În urma victoriei, catalanii s-au apropiat la trei puncte de Real Madrid, liderul din Spania.

  • 32 de ani a împlinit Lionel Messi pe 24 iunie

Scandalul dintre Lionel Messi și Eric Abidal

Cu o săptămână înainte de meciul cu Real Betis, Lionel Messi a avut o dispută dură cu Eric Abidal, directorul sportiv al catalanilor, care l-a acuzat pe argentinian că l-a „lucrat” pe Ernesto Valverde, fostul antrenor al campioanei Spaniei.

ADVERTISEMENT

Starul Barcelonei a avut un mesaj dur pentru Eric Abidal: „Sincer să fiu, nu-mi plac aceste lucruri, pentru că fiecare trebuie să fie responsabil pentru lucrurile pe care le are de făcut și trebuie să aibă grijă în legătură cu deciziile pe care le ia.

Jucătorii sunt primii răspunzători de ce se întâmplă pe teren și tot noi suntem primii care recunosc când lucrurile nu au mers bine. Cei responsabili de managementul sportiv trebuie să își asume, la rândul lor, responsabilitățile și deciziile”.

ADVERTISEMENT

„Sunt de părere că, în momentul în care cineva vorbește despre jucători, ar trebui să dea nume, pentru că altfel este aruncată mizerie în noi toți și alimentăm zvonuri care nu sunt adevărate”, a încheiat Lionel Messi.

  • 140.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com
Tags: