Premier League

Cum a răspuns Eden Hazard când a fost întrebat dacă finala Europa League e ultimul său meci la Chelsea. E clar că pleacă la Real! Detaliile afacerii

10.05.2019 | 12:24
Cum a raspuns Eden Hazard cand a fost intrebat daca finala Europa League e ultimul sau meci la Chelsea E clar ca pleaca la Real Detaliile afacerii

Starul belgian al lui Chelsea, Eden Hazard, a refuzat să dea un răspuns clar la întrebarea care i s-a pus după ce alificat echipa în finala Europa League dacă meciul pentru trofeu cu Arsenal, de la Baku, din 29 mai, va fi ultimul pentru The Blues. Hazard a evitat să facă orice referire la mult discutata sa plecare din această vară la Real Madrid.

Răspunsul lui Eden Hazard la întrebarea dacă finala Europa League e ultimul meci la Chelsea

“În mintea mea nu m-am hotărât încă. Nu am stat să mă gândesc la aşa ceva. Acum ceea ce este în mintea mea este cum să câştig un trofeu pentru acest club şi pentru această echipă. Dacă va fi ultimul meu meci aici voi căuta să dau tot ce am mai bun pentru a câştiga trofeul. Vreau din tot sufletul să reuşim să câştigăm, pentru că această echipă merită un succes.

Nu am simţit nici o presiune la momentul în care am executat lovitura de departajare. Întotdeauna mi-am asumat responsabilitatea de câte ori mi s-a încredinţat. Însă să fie clar că treaba nu e completă, nu s-a încheiat aici, doar pentru că ne-am calificat în finală. Mai avem un meci, cel mai important, cu Arsenal şi trebuie să îl câştigăm, să avem mai multă calitate decât ei”.

Eden Hazard a transformat cu sânge lovitura care a dus-o pe Chelsea în finala de la Baku
Eden Hazard a transformat cu sânge lovitura care a dus-o pe Chelsea în finala de la Baku

Ruben Loftus-Chick confirmă plecarea lui Hazard

Presa spaniolă insistă însă pe ideea că şi Chelsea s-ar fi resemnat cu pierderea lui Eden Hazard, jucător în schimbul căruia londonezii se vor alege cu suma de 110 milioane euro, dar care nu va putea fi folosită pentru achiziţionarea altui jucător de calibrul şi de profilul belgianului, pentru că gruparea de pe Stamford Bridge are interdicţie de la FIFA de a efectua transferuri timp de un an.

În aceste condiţii e clar că plecarea lui Hazard va fi o lovitură importantă, ameliorată poate, parţial, doar de faptul că londonezii au reuşit în iarnă să semneze cu vedeta Borussiei Dortmund, americanul Christian Pulisic, înainte de a i se pune interdicţia de la FIFA. Colegul lui Hazard, autorul golului din timpul regulamentar, Ruben Loftus-Chick, a dat de înţeles că şi colegii de vestiar ştiu de plecarea lui Hazard şi că va fi un mare gol în echipă, pentru că nimeni din lot nu are calităţile lui.