Sport

Răspunsul lui Erik ten Hag, după ce a fost întrebat dacă Ronaldo și-a cerut scuze. Cristiano, titular două meciuri la rând pentru Manchester United

Cristiano Ronaldo a fost exclus din lot de Erik ten Hag după gestul din partida Manchester United - Tottenham. Portughezul a revenit cu gol pentru „diavolii roșii”.
31.10.2022 | 09:33
Raspunsul lui Erik ten Hag dupa ce a fost intrebat daca Ronaldo sia cerut scuze Cristiano titular doua meciuri la rand pentru Manchester United
Erik ten Hag l-a reprimit pe Cristiano Ronaldo în lot. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo s-a aflat în centrul unui scandal la Manchester United. Superstarul portughez a fost exclus din lot de Erik ten Hag, după ce a reacționat nervos pentru că nu a prins minute în meciul cu Tottenham de pe 19 octombrie.

Erik ten Hag l-a iertat pe Cristiano Ronaldo. Portughezul a revenit cu gol pentru United

La începutul acestei săptămâni Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele „diavolilor roșii” și a evoluat titular în meciul din Europa League cu Sheriff Tiraspol, dar și în cel din Premier League, cu West Ham.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fostul fotbalist de la Real Madrid și Juventus a marcat al doilea său gol în Europa League în acest sezon.

La conferința de presă premergătoare meciului cu „ciocănarii”, Erik ten Hag a fost întrebat dacă Cristiano Ronaldo și-a cerut scuze.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Erik ten Hag, după ce a fost întrebat dacă Ronaldo și-a cerut scuze

Erik ten Hag a evitat să răspundă la întrebare, însă a mărturisit că fotbalistul portughez reprezintă în continuare o soluție importantă pentru Manchester United.

„Am vorbit destul despre subiectul acesta. Cred că am dat destule explicații. Ne bucurăm că este aici. Cristiano este un jucător important.

ADVERTISEMENT

Joi a marcat și ne bucurăm pentru asta. El poate fi chiar mai important”, a declarat Erik ten Hag, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Cristiano Ronaldo nu a fost în lot pentru partida cu Chelsea. Fostul Balon de Aur a reacționat nervos, deoarece nu a fost folosit în partida cu Tottenham, iar consecințele nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Erik ten Hag, criticat de o fostă legendă a lui Manchester United în urma deciziei asupra lui Ronaldo

Hotărârea lui Erik ten Hag de a-l exclude din lot pe Cristiano Ronaldo a fost văzută cu ochi buni de Gary Lineker sau Peter Schmeichel, foști mari jucători de la United.

Nu de aceeași părere este și Paul Scholes, care și-a petrecut întreaga carieră pe Old Trafford. Fostul mijlocaș a condamnat decizia lui Erik ten Hag și l-a comparat cu Sir Alex Ferguson, fostul mare antrenor al „diavolilor roșii”.

”Sunt de părere că antrenorul trebuie să dea dovadă de un pic de bun simț. Este o lipsă de respect față de Cristiano. Te uiți la un fotbalist experimentat și îi ceri să intre în joc într-un meci care este câștigat. 

Am auzit mulți oameni spunând că Sir Alex ar fi înnebunit dacă Ronaldo ar fi reacționat așa. Dar eu nu cred că ar fi procedat ca Ten Hag, să încerce să-l trimită pe Cristiano pe teren cu două minute înainte de final. Ăla e un moment în care bagi un tânăr sau îi oferi cuiva șansa de a-și face debutul”, a mărturisit Scholes, conform BT Sport.

ADVERTISEMENT