Fotbal intern

Răspunsul lui Florin Niță când a fost întrebat de revenirea la FCSB, unde e dorit de Gigi Becali

23.04.2020 | 12:32
Raspunsul lui Florin Nita cand a fost intrebat de revenirea la FCSB unde e dorit de Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Florin Niță este dorit de toți fanii FCSB-ului înapoi, dar și de Gigi Becali, iar acesta a lăsat de înțeles că este deschis pentru a da curs unei oferte venite din partea vicecampioanei României.

Răspunsul lui Florin Niță pentru o posibilă revenire la FCSB

Florin Niță a vorbit despre o posibilă revenire la FCSB și nu ar spune nu dacă va fi ofertat de vicecampioana României: „Finalul carierei mele este departe. Acum mă simt ca la vârsta de 25 de ani, dar mult mai experimentat. În viață, nu știi niciodată ce îți poate rezerva viitorul”.

ADVERTISEMENT

Florin Niță a fost unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai „roș-albaștrilor”, iar fanii îl vor înapoi, mai ales după plecarea lui Cristi Bălgrădean la CFR Cluj.

Bogdan Vintilă l-a lăudat pe Florin Niță

Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB-ului, l-a lăudat pe Florin Niță, pe care l-a antrenat la Concordia Chiajna: „Niţă e un jucător sub contract cu altă echipă, îl cunosc personal, am lucrat cu el la Chiajna, e un caracter frumos și un portar bun, mi l-aș dori, dacă se poate. Până în vară îi avem însă pe Vlad, Niga, ne descurcăm mai departe”.

ADVERTISEMENT

Am mare încredere în ei și ne dorim ca duăpă 90 de min să-i face fericiți pe toți suporterii noștri. Am trtrecut peste șocul cu Bălgrădean, discuțiile sunt despre alte lucruri nu despre Bălgrădean.”, a mai spus Bogdan Vintilă.

„Ce se va întâmpla cu Florin Niţă? În vestiar se vorbeşte despre frustrarea acumulată pentru poziţia în care se află şi că se gândeşte la plecarea de la Sparta Praga. În această situaţie, probabil că Sparta nu se va împotrivi.

ADVERTISEMENT

O posibilă mutare în Cehia e improbabilă, din cauza salariului mare, astfel că e de aşteptat să plece în străinătate. În plus, ar putea ajunge în România, ţara natală, la FCSB, fosta Steaua Bucureşti”, au scris și cehii de la Efotbal.