Fotbal international

„Te întorci la Real Madrid din vară?” Jose Mourinho a oferit răspunsul chiar în pauza El Clasico

02.03.2019 | 22:53
Te intorci la Real Madrid din vara Jose Mourinho a oferit raspunsul chiar in pauza El Clasico

Ramon Calderon, fostul președinte al lui Real Madrid a anunțat recent că Jose Mourinho va fi noul antrenor al echipei de pe Santiago Bernabeu din sezonul viitor. Prezent în studioul beIN Sports pentru a analiza duelul dintre Real Madrid și Barcelona, Mourinho a fost întrebat de moderator despre informațiile dezvăluite de Calderon.

Răspunsul lui Jose Mourinho despre revenirea la Real Madrid

„Domnul Calderon este un fost președinte al acestui club. Sunt destul de sigur că deține informații despre club. Dar știe mai multe decât mine, pentru că eu nu știu nimic despre așa ceva” – a spus Mourinho.

Apoi, antrenorul portughez a vorbit despre performanțele pe care le-a realizat în perioada petrecută de el pe Santiago Bernabeu, considerând că are un mic merit pentru cele trei Ligi ale Campionilor cucerite consecutive de Real Madrid.

„Am readus mentalitatea de câștigător la Real”

„Sunt foarte tânăr. Am aceeași motivație ca în primul meu an de carieră. Dar marea mea motivație de a reveni în fotbal ține de faptul că nu am câștigat niciun trofeu de 18 luni. Atunci când joci un Clasico, îți dorești să faci parte automat din mai multe. Când te uiți pe tunelul spre teren, vei vedea jucători care zâmbesc, chiar dacă resimt presiunea. Își doresc asta.

La Real Madrid am reușit să câștig campionatul cu record de puncte pentru că toată lumea m-a susținut, în primul rând președintele, jucătorii erai buni, suporterii respirau fotbalul. Cel mai rău îmi pare că puteam scrie și mai multă istorie, prin câștigarea Champions League. 

Cât am fost antrenor la Real Madrid, Barcelona a avut cea mai bună echipă din istoria sa. Iar atunci Real nu câștigase titlul de câțiva ani, iar în Liga Campionilor nu reușea să ajungă mai sus de faza sferturilor de finală.  Cu mine au ajuns în două semifinale în Liga Campionilor, pe care nu ar fi trebuit să le pierdem. Am pus împreună, probabil, bazele unei mentalități de învingători, iar apoi Real a avut acea perioadă incredibilă, cu trei Ligi ale Campionilor câștigate consecutiv” – a spus Jose Mourinho la beIN Sports.