Sport

Răspunsul lui Mihai Rotaru la declarațiile lui Gigi Becali cu privire la regula U21: „Se ajunge să dea patronul un cartonaș roșu”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, în vârstă de 65 de ani, a anunțat că a luat o hotărâre fără precedent în fotbalul din România: va ignora regula U21.
25.06.2024 | 20:50
Raspunsul lui Mihai Rotaru la declaratiile lui Gigi Becali cu privire la regula U21 Se ajunge sa dea patronul un cartonas rosu
Răspunsul lui Mihai Rotaru la declarațiile lui Gigi Becali cu privire la regula U21: „Se ajunge să dea patronul un cartonaș roșu”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, în vârstă de 65 de ani, a anunțat că a luat o hotărâre fără precedent în fotbalul din România: va ignora regula U21, indiferent de consecințele care vor urma.

Răspunsul lui Mihai Rotaru la declarațiile lui Gigi Becali cu privire la regula U21: „Se ajunge să dea patronul un cartonaș roșu”

Mihai Rotarul, finanțatorul Universității Craiova, care a fost și el prezent pe Koln Arena pentru a urmări partida României cu Belgia, a comentat și el afirmațiile patronului celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul din Bănie este, în mare parte, de acord cu declarațiile lui Gigi Becali și a dezvăluit că urmează să se întâlnească cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, pentru a discuta despre regula U21.

„Urmează să am o întâlnire cu domnul Răzvan Burleanu. Trebuia în ziua meciului cu Belgia, dar am zis că au treburi mai importante. Avem o serie de argumente care nu susțin această regulă, o serie de fapte care au un rezultat negativ.

ADVERTISEMENT

Cluburile mari cum sunt CFR, Craiova, Rapid, FCSB, vor încerca să ia câți mai mulți tineri U-21. Vor exista două variante. Să rămână la lot, dar să nu joace, sau să fie împrumutați.

Ajungem așa la cazurile Rareș Pop, Vulturar și Musi, care nu vor juca în meciurile directe. Așa se ajunge să dea patronul un cartonaș roșu. Nu contest că nu ajută în anumite direcții, dar ar trebui găsite soluții.

ADVERTISEMENT

Cum le dai continuitate jucătorilor care trec de U21? Federația vine și spune că ne ajută să vindem. Atunci lăsați-ne să lărgim și aria de selecție. Să luăm jucători tineri din Africa, din alte țări și să îi vindem.

Scopul este de a mări aria de selecție. Doar doi jucători sunt rezultatul locului U-21 la echipa națională, Racovițan și Bîrligea. Trebuie să se vină cu o altă soluție”, a declarat Mihai Rotarul la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Decizia radicală luată de Gigi Becali înainte de FCSB – Corvinul Hunedoara

FCSB și Corvinul Hunedoara vor disputa primul meci al sezonului, în cadru Supercupei României. Înaintea acestui meci, Gigi Becali, patronul campioanei României, a anunțat că nu are de gând să folosească jucători U21.

„Pe mine mă interesează un singur lucru. Să mă lase în pace. Nu abuza că România e o țară mai slabă și că oamenii sunt mai naivi. Pe mine mă interesează ca eu să joc Supercupa cu echipa pe care vreau să o fac eu. Vreau să câștig bani, vreau Liga Campionilor. 

Eu fac ce zice Burleanu după ce am băgat milioane? Cum adică să joc eu cu U21? Burleanu pierde, câștigă, ia bani. Îmi dă Burleanu mie ceva? Am înțeles că o să dea pe copii și juniori. Dă de la Guvern sau de la UEFA. O să vezi că eu nu joc în Supercupă cu U21.

M-au amăgit. M-am întâlnit cu Șucu, Varga, Rotaru că nu mai jucăm cu U21. Care lege? Este o lege care e Stalin. Stalin a furat puterea și a făcut ce a vrut. Așa au făcut și ei. Ei nu văd că nu mai merg astea. Nu mai merge așa. Așa am vorbit.

Am avut încredere, dar nu s-a mai făcut nimic. Acum eu ce fac? Nu am vrut să forțez. Să vadă că eu caut pacea, pe mine nu mă interesează ce prime luați, vreau să mă lăsați pe mine și pe familia mea în pace”, a declarat Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags:
10.00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Universitatea Craiova câștigătoarea ediției de SuperLiga în sezonul 2024-205”