Sport

Răspunsul lui Mirel Rădoi după ieșirea nervoasă a lui Răzvan Marin: ”Părea sau este nemulțumit?”

Răzvan Marin i-a reproșat lui Mirel Rădoi că l-a jucat prea puțin în preliminariile CM. Selecționerul i-a dat replica.
09.09.2021 | 10:35
Raspunsul lui Mirel Radoi dupa iesirea nervoasa a lui Razvan Marin Parea sau este nemultumit
ADVERTISEMENT

Rezultatul de egalitate, 0-0, obținut de România în Macedonia de Nord a nemulțumit o mare parte a suporterilor și a oamenilor de fotbal, chiar dacă, grație rezultatelor din celorlalte dispute, ”tricolorii” rămân în cursa pentru calificare.

Mijlocașul lui Cagliari, Răzvan Marin și-a exprimat nemulțumirea și față de rezultatul de la Skopje, dar și pentru că a fost folosit prea puțin în ultimele trei partide din preliminariile CM 2022. Mirel Rădoi i-a răspuns.

ADVERTISEMENT

Selecționerul îl bagă în ședință pe Răzvan Marin

71 de minute a bifat Răzvan Marin în ultimele trei jocuri din campania de calificare la Cupa Mondială de anul viitor, din Qatar. Fotbalistul lui Cagliari a fost rezervă la meciurile cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord, fiind trimis în teren de fiecare dată în finalul întâlnirilor.

După remiza de la Skopje, 0-0, Marin a răbufnit și l-a înțepat pe Mirel Rădoi, reproșându-i că nu i-a dat mai multe minute, dar și că nu ar fi folosit pe poziția pe care dă cel mai bun randament.

ADVERTISEMENT

”A fost decizia antrenorului și merg mai departe. Sunt supărat și pentru rezultat, dar și pentru faptul că n-am jucat mai mult în aceste meciuri. Nu mi-a spus nimeni nimic, sunt destul de nervos și supărat și nu vreau să vorbesc mai multe.

Merg la echipa mea de club să fiu liniștit, să joc și pe poziția pe care dau cel mai bun randament”, a răbufnit fotbalistul, la finalul întâlnirii de la Skopje, în direct la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Întrebat cum va gestiona această situație, selecționerul a tranșat scurt disputa cu mijlocașul de 23 de ani.

”Ce a spus Răzvan?! Părea sau este nemulțumit? Așa v-a spus dumneavoastră? Eu, dacă am o problemă cu un jucător, nu vin s-o discut în fața dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Întâi, trebuie să discut cu el, apoi o să răspund. Au fost anumite discuții, că de ce l-am ales pe Nedelcu în locul lui Răzvan Marin. E simplu. Avem patru jucători pentru două poziții: Răzvan Marin, Cicâldău, Stanciu și Olaru”, a replicat Mirel Rădoi, la conferința de presă.

România, cea mai bine poziționată națională pentru locul 2 în grupa J

Cu 7 puncte obținute în cele trei meciuri disputate la începutul acestei luni, România a recuperat ecartul care o despărțea de Armenia și Macedonia de Nord și a urcat pe poziția a treia a clasamentului grupei J, la un punct de ocupanta locului 2 care duce la baraj.

Armenia este în scădere de formă. A obținut două egaluri, cu Macedonia de Nord și Liechtenstein și a fost zdrobită de Germania (0-6). Nici ultimul adversar întâlnit de ”tricolori” nu a obținut rezultate mai bune în fereastra internațională din acesta lună.

După trei remize consecutive, macedonenii au acumulat 9 puncte și au cedat treapta a treia a podiumului chiar în favoarea României care, cu 10 puncte, îi suflă în ceafă fostului lider, Armenia (11p). Noul lider este Germania cu 15 puncte.

Până la finalul campaniei de calificare, ”tricolorii” vor mai înfrunta Germania, în deplasare, Armenia și Islanda, acasă și Liechtenstein, în deplasare.

ADVERTISEMENT